TABLICA UČINKOVITOSTI / A sada pogledajmo istini u oči: Točno se zna može li vaš pe*is dovesti ženu do orgazma, koje su mjere idealne – Ispovesti
Zanimljivosti

TABLICA UČINKOVITOSTI / A sada pogledajmo istini u oči: Točno se zna može li vaš pe*is dovesti ženu do orgazma, koje su mjere idealne

Unatoč općem mišljenju, ‘duge cijevi’ i nisu baš na tolikoj cijeni

Gotovo pet tisuća žena sudjelovalo je u anketi portala Big One, a cilj je bio otkriti koliko su penisi potrebni da bi djevojke doživjele orgazam. Očekivano je utvrđeno da su veći put ka željenoj sreći, ali i da preveliki nisu nužno neka fora kao što se to vjeruje.

Nadalje, ispalo je da se i s malenima može dobro zabaviti, čak 13% žena prijavilo je da je doživjelo orgazam unatoč njihovoj sićušnosti, što uopće nije loša vijest za sve koje boli misao da imaju “premalen ponos”.

Evo kako tablica izgleda izražena u brojkama:

Veličina penisa / postotak žena koje su doživjele orgazam tijekom penetracije

2,5 centimetara = 13%

5,1 centimetar = 22%

7,6 centimetara = 26%

10,2 centimetara = 30%

12,7 centimetara = 31%

15,2 centimetara = 34%

17,8 centimetara = 38%

20,3 centimetara = 44%

22,9 centimetara = 42%

25,4 centimetara = 39%

27,9 centimetara = 30%

Drugim riječima, iz ankete su izvedeni zaključci da su vladari kreveta oni muškarci čiji se penisi kreću između 18 i 25 centimetara, ali i da očito ima nešto i u predigri i tehnici.

Mačevi sami po sebi nisu dovoljni, njima se treba znati i služiti, pa ne očajavajte ako ne upadate u statistički prosjek. Za svakog ima nade, naravno, ako zna što njegovu damu uzbuđuje i izluđuje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt