“Učinila sam nešto baš loše i moram negdje da se olakšam” – Ispovesti
Ispovesti

“Učinila sam nešto baš loše i moram negdje da se olakšam”

Učinila sam nešto baš loše i moram negdje da se “olakšam”. Prije par dana ostala sam zarobljena u stanu, kluč se zalomio i bilo je nemoguće otvoriti protivprovalna vrata. Obzirom da živimo na četvrtom spratu jedino ko mi je mogao pomoći bili su vatrogasci. Moj muž ih je zvao i ubrzo su dva vatrogasca popevši se pomoću ljestava bila sa mnom u stanu i tu nastaje moj problem.

Bila sam u nekoj atlet majci, bez brusa i kratkom pamučnom šorcu, a obzirom da sam aktivna odbojkašica možete zamisliti kako izgledam. Dva vatrogasca su se baš napalila i jednostavno se desila neka hemija među nama. 3 godine smo u braku i nikada nisam prevarila muža, ali tada se u meni nešto uzburkalo i desilo se. Dok je jedan pokušavao da razvali vrata drugi je mene razvaljivao i tako naizmjenično. Cijelo vrijeme je moj muž bio ispred vrata i žalosno, ali me to dodatno palilo.

Nakon skoro dva sata uspješnog razvaljivanja mene i vrata su razvalili. Moj muž im je tada dao 50 eura u znak zahvalnosti. Nakon svega toga sam osjetila neviđenu sramotu, bilo me sramota same sebe. Mogu samo zamisliti šta se sve pričao o meni, obzirom da sam prilično poznata u gradu. Mnogo žalim zbog svega i kada bih mogla da vratim vrijeme ne bih ovo uradila, iako moram priznati da sam tih par sati baš uživala.

BONUS ISPOVEST:

 

“DAJ MI GA CELOG I NAPUNI ME SOKOVIMA”: Cvilela je i vrištala dok sam je pitonom nabadao do kraja!

 

Tu noć sam očekivala Davida,već spremna ,istuširana,isprane mace jakim klistirom i doterana kao kvalitetna droljica.Crni brus,tange ,mrezaste čarape.halteri sve u crnoj boji.Drečeće crvena suknjica broj manja da mi se guza ocrtava u njoj i na kraju bodi crvene boje.

Naravno sve to uz Angelinu pomoć,ona je bila moj andjeo čuvar i ispunjavala moje zelje.Otisla je jer je Ema čekala u gradu.Već se smrkavalo kada se oglasiulo zvono na ulaznim vratima.Pogledalasam kroz špijunku i ugledala tu lepotu na mojim vratima.

Duboko udahnuh vazduh i otvorih vrata,on je stajao i sa nevericom i divljenjem gledao u mene.Tek kada sam progovorila pozvavši ga da uđe on se trze i ukorači u predsoblje.”Ja jaaa nemogu da verujem,zaista taj preobražaj to tvoje telo .Luče ti si sada konačno moja devojčica.”Baš sam pocrvenela i malo se postidela jer kada ti ovakav mužjak uputi ove komplimente moraš odreagovati.Povedoh ga u dnevni boravak držeći ga za ruku osetno drhteći,a on mi je stiskao ruku kao da se plaši da ću nestati,pobeći.

Ponudih ga da sedne a on nije skidao pogled sa mene,samome upitao gdesu mi stari? Ja mu rekoh:”Mili samismo u kući zato sam te i pozvala da vidiš šta sam ja ustvari.”Tadame iznenada zagrli i naše se usne spojiše u dug i sladak poljubac.Sisalasam sokove sa njegovog jezika osećajući haos u glavi i leptiriće u stomaku.

Iskreno jedvasamčekala da krene da osvaja i moje telo pošto mi je srce već osvojio.Znam mnogi će ovo čitati sa nevericom ali istina je na mojoj strani.Mnogo je jača ljubav kod gay ili crose osoba nego kod streyt muškaraca.Moje emocije su bile u skladu sa mojim životom a jasam živela život jedne napaljene devojčice.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt