Ne znam šta mi se dešava sa sestrom – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam šta mi se dešava sa sestrom

“Oprosti joj, bili smo na još jednoj vantelesnoj i nije nam ni ovaj put uspelo!”

Nisam imala reči utehe za to, jer sam znala da se već godinama bore i nadaju nasledniku. Kao i obično na takvim večerinkama – muzika je užasno loša, posle prejedanja i neumerenog zalivanja alkoholom na red dođu prvo laka prozivanja, a onda i neke teške uvrede ili podbadanja ovoga ili onoga. Koleginica Biljana, iako nam je pred nos poturila pilence koje je privela i predstavila kao svog verenika, je bila višegodišnja ljubavnica drugog direktora pred kojim se sada i najviše trćila i prikazivala sve u fazonu:

“Vidiš, nisam ja riba za bacanje i još uvek sam mlada i mogu da zadovoljim prohteve i nabildovanog konja, za razliku od te tvoje natapirane žene!”

Bilo je baš svakakvih likova na toj večerinki i bilo mi je skoro i zabavno da gledam sva ta iskrivljena ogledala od ljudi i povezujem ih sa onim što sam od Ognjena čula. Moj dragi se baš u skladu sa okruženjem i uz čašicu – dve prilično opustio i sve češće mi stavljao ruku oko ramena i privlačio me sebi, ili mi očešao koleno pod stolom lascivno mi namigujući. Znala sam da je zadovoljan postignutim efektom koji smo izazvali dolaskom u paru, pa mu nisam zamerala na toj “pirovoj pobedi”. Veče se odužilo i svakakve priče sam čula i ismejala se. Takođe, saznala sam i da je jedna koleginica koju su od milja zvali intelektualka zaljubljena u Ognjena, pa sam ga posle s’tim u vezi zajebavala…

Najsrećnija sam bila kada smo nakon 3,5 sata došli u našu oazu mira! Ogi je odmah pustio muziku – cd Coldplay – a je već bio u liniji, pa je samo prokomentarisao:

“Malo ispiranja ušiju nije na odmet, slažeš li se?”

“Naravno” – prokomentarisala sam i poljubila ga u znak zahvalnosti.

“Volim kad se razumemo, bez puno reči?!” – rekao je šeretski i ponudio me rashlađenim vinom.

“Još jedna čaša ti neće nauditi, a i bolje ćeš spavati”

Teško da sam i pomislila na spavanje, ali mu to nisam rekla. Znala sam da će sad da me ispituje o utiscima koje sam stekla i ljudima koje sam upoznala. Da skratim agoniju, rekla sam mu:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt