Bez supruge ne mogu da dišem – Ispovesti
Ispovesti

Bez supruge ne mogu da dišem

Bez supruge ne mogu da dišem. Toliko je volim da i nakon skoro 10 godina braka, ne mogu da zaspim ako žena nije sa mnom u krevetu. Prosto sam navikao da je tu pored mene, da je držim za ruku, da slušam kako diše, a kad nije tu ja jednostavno ne mogu da spavam i samo o njoj razmišljam.

SINOĆ SAM SE PROBUDIO OKO 4 SATA UJUTRO, VRUĆINA MI NIJE DALA MIRA I SHVATIO SAM DA MOJA SUPRUGA NIJE PORED MENE… Ustao sam da vidim gdje je i šta radi u to doba i čim sam izašao iz spavaće sobe, začuo sam je kako uzdiše u kupatilu, pomislio sam da joj nije dobro, da povraća, ali ubrzo sam shvatio da su to zvukovi koje moja supruga proizvodi dok radimo ONE STVARI…

Prišao sam kupailu koje je bilo zaključano, a kada sam pogledao kroz ključaonicu vidio sam moju suprugu sa krastavcom.

Možda bi nekome muškarcu ovo što sam ja doživio i smetalo, možda bi neko bio ljubomoran, smatrao se prevarenim, ali meni ne smeta. Polako sam se vratio u spavaću gdje sam je skoro sat vremena čakao prije nego se vratila. Kada je legla uhvatio sam je za ruku i bezbrižno zaspao!

BONUS:

‘Volim te’ je bolje čuti previše puta, nego premalo i još pokoji savjet za sve one koji žele da im ljubavna sreća potraje

1. Budite spontani. S vremena na vrijeme učinite nešto novo. Izbjegavanje rutine u vezi je od krucijalne važnosti.

2. Budite uvijek iskreni jedno prema drugome! Kada vam laži postanu navika, upadate u začarani krug iz kojeg je teško pronaći izlaz.

3. Nemojte nikada potcijeniti važnost razgovora o običnim svakodnevnim stvarima. Razgovarajte s partnerom o tome kako je proveo dan.

4. Shvatite da su neke svađe upravo to – samo svađe i ne vodi svaka svađa do prekida. Prepirke i svađe su potpuno normalan sastavni dio svake veze.

5. Prihvatite činjenicu da uz vezu dolaze i obveze. Ako ništa drugo, onda ta da pristajete na kompromise. Ne može baš uvijek sve biti po vašem.

6. Ljubite se za sastanke i rastanke. Malene nježnosti svažit će vašu vezu iz dana u dan.

7. Iznenađujte jedno drugoga sitnicama za koje znate da vas vesele. Ponekad je dovoljan maleni znak pažnje koji će pokazati kako je netko mislio na vas.

8. Podijelite obveze u kućanstvu i budite spremni na ustupke kada je to potrebno.

9. Nemojte forsirati izlaske s drugim parovima ako parovi nisu međusobno prijatelji. Samo zato što ste u vezi, ne morate nužno imati identičan krug prijatelja.

10. Uvijek imajte vremena jedno za drugo.

11. Izbjegavajte svađe tijekom zajedničkih putovanja. Čak i ako nešto krene po zlu, tamo ste kako biste gradili lijepe uspomene.

12. Poštujte partnerovu obitelj jednako kao i svoju. Ne morate s njima biti najbolji na svijetu, ali održavajte bliske i korektne odnose.

13. ‘Volim te’ je bolje čuti previše puta, nego premalo.

14. Imajte razumijevanja za partnerove probleme, osjećaje, bolest ili jednostavno loše dane i budite mu potpora, kao i on vama.

15. Pazite da pređete granicu dobrog ukusa kada je u pitanju humor. On je vaš partner i trebali biste se jedno prema drugome odnositi s poštovanjem i uvažavanjem.

16. Poštujte dogovoreno vrijeme i nemojte kasniti.

17. Kada je potrebno, stanite u obranu svog partnera. Vaša će mu podrška značiti više od ičega.

18. Slobodno kreirajte vlastite planove, ali vodite računa da je vaš partner upoznat s njima.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt