Mislio je da ga lažem – Ispovesti
Ispovesti

Mislio je da ga lažem

Mislio je da ga lažem… Trebali smo se venčati ubrzo. On dobije ponudu da ide u inostranstvo i tamo otpočne doktorske studije.

Ja taj dan saznam da sam trudna. Nema tih reči koje mi nije uputio – da ga ja namerno kočim, ko zna čije je dete.

Poudila sam test očinstva, ako želi da prizna dete, ako ne, nikom ništa.

Samo da ne bude da sam krila od njega.

Test potvrdio da je on otac, on me optužio da sam to namestila i otišao.

Nijednom svojoj devojčici ružnu reč za oca rekla nisam. Nakon 18god on kuca na vrata.

Došao, nema nigde nikog, imao povredu nakon koje ne može da ima decu, moli za oproštaj.

Ona se samo ustala, ispratila ga van i zamolila da nas ne uznemirava više.

Kaže da ne želi nikom da bude poslednja šansa, jer da ga nije snašlo to što jeste, ne bi je se nikada setio…

BONUS:

Vruće ideje za sve mlade roditelje koji se moraju ‘opustiti’ i baciti na posao prije nego njihova beba završi s popodnevnim odmaranjem

1. Nestašna igra skrivača. Koristite baby monitor za komunikaciju sa svojim dragim i govorite mu što sve točno radite prije nego se doista bacite na posao. No pobrinite se da vaše bebe i baka servisa nema u blizini jer ne želite da itko osim vas dvoje zna kako se upravo dodirujete i spuštate ruku sve niže i niže… Namamite ga da vas traži sočnim opisima svega što radite, a zatim neka se malo pomuči i potraži svoju glavnu nagradu.

2

2. Oboje u pat poziciji. Kada ste oboje umorni toliko da jedva gledate, ali svejedno želite uživati u intimnostima, nema druge nego isprobati ovu pozu. Vi lezite na leđa i savijte koljena, a on neka na boku leži odmah do vas kako biste noge mogli prebaciti preko njegovih bokova. Ovaj će kut penetracije biti jako ugodan i vama i njemu, a sama vas poza neće nimalo umoriti. Dapače, vjerojatno ćete nakon slatkih orgazama lakše no ikad uploviti u zemlju snova.

3

3. Sve ruke na hrpu. Ako ste jako jako novopečeni roditelji, možda vas još uvijek muči što niste u mogućnosti biti onoliko intimni koliko biste htjeli. No to ne znači da je vaša seksualna želja u tom razdoblju splasnula i/ili nestala. Zato je upravo ovo vrijeme idealno za zajedničku masturbaciju. Lezite oboje na leđa, primite se za ruke, a zatim se drugom rukom samozadovoljavajte. Pomažite jedno drugom dirty talkom i pokušajte se napaliti koliko god možete i dokučite koliko stimulacije u tom trenu možete podnijeti kako bi se vaš seksualni život čim prije i lakše vratio na staro.

4

4. Tiha igra pod pokrivačem. Vaša beba već dosta dugo drijema, a vi i on sve više i jače želite jedno drugo. No opet, beba se može probuditi svake sekunde. Uskočite pod pokrivače, spoonajte se i uživajte koliko god dugo možete. Licima se okrenite prema vratima kako biste mogli biti na oprezu i vidjeti kada je zabavi došao kraj. A ako vam se dijete i pojavi, zahvaljujući pokrivačima uvijek mu možete reći kako su i mama i tata malo drijemali.

5

5. Medvjedićasto uzbuđenje. Zgrabite najvećeg medu kojeg vaše dijete ima, ubacite ga pod guzu kako bi donjem dijelu vaših leđa bilo što ugodnije i kako bi vaš partner mogao što dublje penetrirati u vas. Možete to učiniti na krevetu, ili odmah na podu, na svim tim igračkama (osim na legićima – jaaaako, jako neugodno iskustvo). Opustite se i uživajte!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt