Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole... – Page 6 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole…

Nemam predstavu i nisam siguran, koliko je to trajalo? Samo znam, da je bilo jako dugo. Jednog trenutka rekla je, kako će već sutra, žestoko da mi se revanšira i unajmi, ne jednu, već dve Mulatkinje da me dobro izjebu. Baš kao što ova dvojica to upravo njoj rade. A da joj je sada, zaista dosta i da ne može više! Poslušao sam je, prekinuo ih,

rekavši im kako mogu da idu. Dok sam ih ispraćao i na njima se videlo, bez obzira što su bili profesionalci i neverovatno dobro obdareni, da ih je moja ženica, pošteno izmorila. Isplatio sam ih, zaključao apartman i vratio se kodmoje “blago” je reći, dobro izjebane drage ženice!!!

To veče, kada sam joj ispričao ovu moju priču i maštu, toliko smo se oboje napalili, da smo dugo, dugo se jebali na sve moguće načine.

Između ostalog, tražila je da na moj kurac, stavim crni nastavak od 25cm. Kako bi što više i realnije ličilo na ovu moju priču!!! “Šta mislite, da li joj je stao”???

Ko zna, ako nam se okolnosti i prilike jednog dana poklope? Možda mi tako nešto zaista i probamo! Ne baš sve ovako, jer sam malo

preterao, kako bi priča bila što interesantnija! Ali verujte da i u ovoj ima dosta istine. Uglavnom prvi deo koji se odnosi na nas, posebno na moju ženu, je istinit. Sve negde do trojke koju smo zaista i probali. Uglavnom posle toga, dao sam mojoj mašti na volju. Kasnije sve je izmišljeno! To je samo moja mašta i čista fantazija!

Ja vam ispričah jednu od svojih boljih priča! Želim da vam se svidi. Prvenstveno da bih pružio inspiraciju parovima, da i oni počnu

ovako maštati. Jer videćete koliko će vam se seksualni život promeniti! Sigurno će biti bolji i bogatiji, sa vašom partnerkom ili partnerom.

Previous page 1 2 3 4 5 6
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt