Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole... – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole…

Od tog momenta ona postaje pravi gospodar i dirigent, svega što će se dešavati. Niži je sa svojom tvrdom kurčinom, polako nastavio da

ulazi u njenu predivnu picu. Dok je ona rukama, ustima, jezikom obrađivala i drkala ono veliko čudo od kurca. Za to vreme manji ga je smestio cela. Njegova takođe velika kurčina, nestala je u njoj. A ovaj ogromni polako i sigurno je sve više rastao i ukrućivao se. Izgledao je neverovatno! Onaj malo manji, koji je bio u njoj, neumorno je tucao. U istom ritmu, vadio ga je i vraćao u njenu divnu picu. Tiho je cvilela i pomalo jecala. A onda odjednom, jako i vrlo glasno je svršila.

Verovatno su je čuli u drugim sobama. Ali koga je bilo briga za to? Ubrzo je i on počeo da stenje i da svršava. Kad ga je izvukao, već po malo mlitava, legao pored nje, sav zadihan, gumica je bila dobro napunjena spermom. Za to vreme drugi obdareniji, brzo navlači kurton, na svoju sada već tvrdu grdosiju. Kad ga je navukao, jedva da je prelazio polovinu!

Moja draga ženica uzima u ruke to čudo od kurca, dovodi ga do pice i namešta ga na sam ulaz. Velike usmine bile su nabubrile, a male jako otvorene, sve od predhodne jebačine. Bez obzira što je bila dobro raširena i pripremljena, ova ogromna kurčina je ipak mnogo teže ulazila u nju. Ne toliko zbog svoje dužine, već prvenstveno zbog neverovatne debljine. Moja vrlo hrabra ženica, odvažno ga svojim rukama namešta i uvodi u svoju picu. Pomagala mu je tako što je širila prstima, dok je njena savršena pica, prosto ga gutala. Nenormalno se širila i polako ga primala, sve dok joj nije ušao ceo, skroz do jaja. Samo je vrlo glasno zaječala. Bila je neverovatna! Gledajući sve to sa strane, prosto nisam mogao da verujem! Pitao sam se kad i gde, joj tako brzo stade tolika kurčina? Onda mi odjednom, posta sve jasno! Pa ona je u stvari, oduvek i zamišljala, baš ovakav ili sličan komad, u svojim pričama i maštama!

Zato ih je tako često pričala. Sada sam postao svestan svega toga.

Ali, ništa mi nije smetalo. Naprotiv, uživao sam i više nego što sam očekivao! Tada je počela neverovatna jebačina. Dok joj ga je gurao unutra u picu, velike usne su se pod njim širile i uvijale. A kad ga je vadio, imao sam utisak da će male usmine izvući zajedno sa njim, bez obzira što je ona jako vlažila i dobro ga podmazivala. Takođe dobro sam video kako joj savršeno klizi gore, dole kroz picu, dok je ravnomerno pumpao. Koliko ga je vlažila, onako crn, sav se presijavao! Rukama i nogama koje je ukrstila preko njegovih leđa određivala mu je ritam ulaženja i izlaženja! Inače ona je više volela lagano ulaženje. Volela je da gustira kurac, više od cimanja i žestokog nabijanja. Na njoj se videlo da mnogo uživa!

Gledao sam puno pornića, glumaca i glumica. Ali ovakve jebače i ovakvu jebulju kao što je moja žena, nisam video. To što su oni tu noć sve isprobali i uradili, ni u jednom filmu nisam video. Neprestano sam gledao u nju i divio joj se, koliko dobro se jebe. Video sam koliko i da izuzetno uživa! Više je volela da ona bude na njemu, na toj ogromnoj crnoj kurčini! Dok je po njemu klizala gore, dole i tako ga jahala, onaj drugi malo manji uglavnom je pušila. Jedino im nije dala, da joj ga uteraju u guzu! Pokušavali su, ali ih je odlučno odbijala, verovatno plašeći se njihove veličine! Nisam joj brojao orgazme. Znam sigurno da je bar desetak puta svršila, što na jednom, što na drugom kurcu. Svakako, mnogo više na ovom velikom. Crnci su bili vrlo uhodani, jer su se neprestano smenjivali! Nekoliko pakovanja kurtona su potrošili.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt