Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole... – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole…

Moja draga poče tiho da ječi i stenje. Govoreći mi, da je njen poklon jako dobro liže. Dodala je, kako se nada, da isto tako ima dobar kurac. Onda će iznenađenje, biti kao u njenoj mašti!

Tada smo zamenili mesta. Ja sam je lizao, a on joj ga stavi na usta da mu puši. Kad joj ga je stavio, zagrcnula se od njegove veličine.

Mumlajući pitala me, koliki mu je? Kao da ona nije to mogla proceniti? Odgovorio sam, da mu je veliki kao onaj iz njene mašte!

Izmakao sam se u stranu i rukom pozvao onog višljeg, da mesto mene nastavi da je liže. Čim je on počeo, naravno da je osetila promenu i

komešanje. Znala je da tu nisu čista posla. Pitala me, šta se to dešava? Ja sam samo seo u fotelju i od tog momenta, nastavio da ćutim i

Related Articles

pažljivo posmatram. Vrlo brzo je prestala da ispituje, jer je i sama shvatila da ih ima dvojica. To je ipak i za nju, bilo mnogo više od poklona i iznenađenja, koje je očekivala. Ali njoj to ništa nije smetalo.

Opustila se i sve jače stenjala i uživala. Jezikom u pici i kurčinom u ustima. Iz fotelje, pokazao sam im da zamene mesta. Ovome kome je pušila kurac, dobro se ukrutio. Rekao sam mu da navuče kurton, da polako, što pažljivije joj ga smesti u picu! Navukao je gumicu i odmah se namestio da joj ga utera. Sa strane sve sam lepo video. Kurac je polako počeo da ulazi, u njenu predivnu picu. Čim ga je osetila odmah je strasno, počela da jeca i stenje. Sve dok joj višlji, svoju kurčinu nije strpao u usta. Sa ogromnim glavićem zapušio ih je skroz. Počela je da grca i trza poveze. Video sam prvi put na njoj, da se uspaničila. Mlatila je glavom pokušavajući da

progovori. Kad je uspela, zahtevala je od mene da joj odmah skinem povez sa očiju. Htela je da vidi šta se to dešava! Njene želje, kao i uvek za mene su bile zapovest. Prišao sam, skinuo joj povez, a njima dvojici rekao da stanu!

Kada je ispred očiju videla to crno čudo od kurca, kako se klati samo ih je zaprepašćeno razgoračila. I dalje je osećala nešto manji komad u pici, koji joj je ušao do pola, i baš je dobro palio. Znao sam da je tako i da joj to prija. Nije se ni malo iznenadila ili uplašila, već na protiv!

Umiljato, onako kako samo ona to ume, zamolila me, da je skroz odvežem. Usput rekavši mi, kako će dati sve od sebe, da nam priredi jebačinu kakvu do sad nikad nisam video. Još je dodala da odavno sluti, kako ja želim tako nešto. Da zato sad ni ona nema ništa protiv, kad joj se već pružila prilika, da to i proba. Sve je bila istina, jer ja sam to želeo i o tome mnogo maštao. Oduvek sam znao da ona to može i najverovatnije hoće. Trebalo je samo da se uslovi i okolnosti poklope! Momentalno sam je skroz odvezao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt