Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole... – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole…

Počela je da se smeje i da mi govori, kako me je pročitala. Da otprilike zna šta je čeka. Zaista me je poznavala dobro i nešto je sigurno naslućivala. Rekla mi je kako je uverena da sam joj spremio još neko iznenađenje. Nastavila je da se šali govoreći, kako ću sad, verovatno dovesti nekog kuratog crnca, da je pojebe! Jer dobro znam koliko bi ona volela i to da proba! Zadirkivala me, kako je na karnevalu videla ih dosta zgodnih i po njenom ukusu. Baš onakvih kao što mi ih je u svojim pričama opisivala. To što je izgovorila, jako joj se dopalo. Tako da mi se odmah, sama namestila i dozvolila da joj vežem ruke i noge za stranice od kreveta. Čudila se jedino, zašto sam joj maramom dobro vezao i oči?

Počeo sam tako vezanu, da je ljubim i mazim. Želeći da je što više nadražim, a i proverim koliko je uzbuđena. Kao i uvek, ona je bila dobro napaljena, a pica joj spremna i izuzetno vlažna, željna da što pre u sebe primi kurac. Pomalo je bila nestrpljiva i pitala me, kad će

napokon to iznenađenje? Dok sam je mazio, neko je pokucao na vrata. Rekao sam, da je to stigao poklon za nju i da idem da otvorim. Kad sam ih otvorio, ispred

me čekalo to moje veliko iznenađenje! Na vratima su stajala dvojica zgodnih crnaca. Pravi Mulati, jer nisu

bili baš skroz crni, već su imali malo svetliju put. U njenim maštama, takve mi je uvek opisivala! Samo što sam i ja, u svojim mislima zamišljao, ne jednog, već dvojicu, kako je jebu. Naravno, da joj to nisam smeo ispričati, a još manje predložiti! Ranije sam se preko agencije oko njih dvojice, sve u detalje dogovorio. Ćutali su, da pre vremena ne bi se odali da ih je dvoje. Odmah po ulasku skinuli su se goli. Bili su mišićavi i vrlo zgodni momci. Alii kada sam im video kurčine zaprepastio sam se. Tako nešto nisam mogao ni da zamislim, a još manje negde da vidim. Bez obzira što sam baš ja, kod agencije insistirao da budu dosta obdareni. Ali ovi su bili daleko više od toga. Po prvi put uplašio sam se za svoju ženu. Malo je falilo da ih vratim i odustanem od svega. Lomio sam se, šta da radim. Ali moja velika znatiželja je prevladala, pomognuta njenim nestrpljivim pitanjem: ” Šta je bilo? Gde je taj poklon”?

Klateći se i onako mlitavi, strašno su izgledali. Dosta su bili crnji od njihovih tela. Nisam izdržao, već sam kasnije morao da ih pitam za dimenzije. Niži je imao kurac od 23cm. i za tu veličinu, da kažem nekog normalnog obima od 16cm. Ali onaj malo višlji, imao je čudo među nogama. To je bila kurčina, od 26cm. Pored te ogromne veličine, imao je i neverovatnu debljinu, obima od 19cm.

Skoro da je bio debeo kao moja ruka. Ni u pornićima, koje smo često gledali, nismo videli tako veliki, posebno debeo kurac. Glavić mu je bio kao manja jabuka. Ne znam sa čim bih ga uporedio, nego sa manjim konjićem, jer to je bila takva grdosija!

Onaj niži i ja, prišli smo joj i počeli da je mazimo. Opustila se, ćutala i uživala. Bez obzira što ga nije videla, obradovala se poklonu. Poznajući je dobro, znao sam da jedva čeka, dobru jebačinu. Pogotovo što je sada postala svesna, da sam joj omogućio, da napokon ostvari svoju najveću maštu i želju. Višlji je stajao sa strane, gledao u nas i po malo drkao to čudo od kurca. Ovaj niži kad je valjda napokon ukapirao i video, koliko dobru ribu ima pred sobom, halapljivo je počeo da joj liže pičku. Ne verujem da je ranije imao priliku, da jebe tako zgodnu žensku?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt