Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole... – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole…

Slušajući njene priče, neku sličnu fantaziju u svojoj glavi, stvorio sam i ja. Samo što je ova moja, bila još mnogo žešća i slobodnija. Zbog toga nisam imao hrabrosti da joj to ispričam. Bojao sam se njene reakcije jer fantazija je bila suviše smela i žestoka. Nisam imao petlju, nešto tako da joj kažem. Pogotovo što mi sve svoje mašte, pokušavamo uglavnom i da ostvarimo! A za njeno ostvarenje, mogućnosti su bile skoro nikakve. Inače sem te sitnice, nas dvoje skoro da nemamo tajni jedno pred drugim.

Ne znam kako mi je došla na um ova ideja? Uzimam stvar u svoje ruke i pokušavam da bar njoj omogućim, da ispuni svoju želju i fantaziju.

Dao sam obećanje, da ću za njen rođendan, spremiti joj neko veliko iznenađenje.

Voleli smo da putujemo. Kako se samo iznenadila kad sam joj rekao da se spremi za vrlo neobičan put. Pošto sam uplatio nam odmor u Brazilu, za vreme karnevala u Riju. To joj je od mene poklon za rođendan, koji ćemo tamo i proslaviti. Bila je vrlo sretna i iskreno se obradovala! Samo ne znam kako bi reagovala, da je znala šta je čeka?Jer pravi poklon,

u stvari je tek tamo očekivao. Smislio sam da joj baš za rođendan,

ispunim želju i najveću maštu. A potajno se nadao, bude li ikakomoguće i svoju toliko skrivanu fantaziju! Spremili smo se i odleteli u predivni Rijo. Smestili smo se u hotel sa dobrim apartmanom. U njemu su bila dva velika odvojena kreveta, urađena sa lepim drvenim stranicama, iznad glave i ispod nogu. Tražio sam od osoblja da ih spoje, jer mi nikad nismo odvojeno spavali. Kad su ih spojili dobili smo jedan ležaj, koji sam ja nazvao jebodrom, zbog njegove veličine. Govorio sam dobro nekoliko jezika, tako da nismo imali nikakvih problema oko sporazumevanja. Pre polaska na put pripremio sam se i telefonom dobro informisao, kod nekih agencija o svemu, naročito o noćnom životu. Mene su zanimale prvenstveno mogućnosti iznajmljivanja “Žigoloa”, jer su mi bili potrebni, da ostvarim moju jako smelu zamisao!

Dani su brzo prolazili a mi smo se lepo provodili i uživali. Dočekali smo i njen rođendan. Pošto je poklon već dobila, ipak mi je skromno predložila da joj još malo i simbolično ulepšam taj trenutak. Tako što ću preko celog dana ispunjavati joj sitne želje, a ona će meni za uzvrat, uveče u krevetu se revanširati!

Odmah sam to prihvatio. Jer sa tim svojim predlogom, sama mi je idealno pomogla, da mnogo lakše, nego što sam zamišljao sprovedem svoj plan. Zaista od ranog jutra, postao sam potrčko, koji ispunjava sve njene sitne želje i prohteve. Nije mi bilo ništa teško za nju da uradim, jer mnogo je volim. A u sebi sam potajno likovao, znajući šta nas tek, očekuje uveče u sobi. To će u stvari za nju, od mene, biti pravo iznenađenje! Pitao sam se, a u sebi i po malo plašio, kako će da reaguje na sve to? Uveče u našem apartmanu posle tuširanja i moje molbe da je vežem za onaj veliki krevet. (inače to smo i kući ponekad radili) Samo što sam ovaj put tražio, da joj vežem i oči!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt