Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole... – Ispovesti
Ispovesti

Bila je neverovatna! Iznad nje sam dobro video kako joj savršeno klizi gore, dole…

Moja prelepa supruga ima 35. a ja 36god. Zahvaljujući redovnim vežbama i teretani, telo joj je savršeno. Ona izgleda fenomenalno u svakom pogledu. Sumnjam da ima tog normalnog muškarca, a da je ne bi potucao. Liči na Demi Mur iz najboljih dana. Baš onako kao što je izgledala u filmu “Striptizeta”. Seks mnogo voli i moglo bi se reći da ga prosto obožava!

U našem seksualnom životu isprobali smo sve što nam je palo na pamet, sem perverzija. Ona uživa povremeno da posećuje seksi šopove.

Uglavnom razgleda i ponekad kupi neki vibrator, seksi igračku, ili veš. Valjda gledajući u šopovima i na porno filmovima, velike kurčine,počela je da mi govori, kako bi joj prijao nešto veći i deblji od moga. Kupovala je i nastavke, koje smo navlačili na moj kurac, kako bi ga produžili za par santimetara. Govorila je, da joj to jako prija.Kao i sve u seksu, za koji je uvek bila spremna i raspoložena. Nisam imao ništa protiv, jer i meni je bilo interesantno. Inače, ja sam na svog vršnjaka vrlo ponosan, koji ima 18cm. dužine i 14cm. obima! Diže mi se vrlo lako. Mogu da je jebem uvek, kad god poželi i jako dugo.

Zbog njene želje, da proba veći, organizovali smo više iz radoznalosti i trojku. To smo uradili sa zgodnim, mladim kuronjom od 22cm. Izabrali smo ga zajedno preko oglasa.

Negde potajno u sebi, želeo sam da je vidim, na drugom i većem kurcu. Zato sam to vrlo svesno i lako prihvatio. I opet je to sve bilo prvenstveno zbog nje. Normalno je da sam i ja učestvovao u svemu tome. Iskren da budem, svidelo mi se dok sam gledao moju ženicu, navučenu na taj kurac i kako se žestoko jebe sa tim kuronjom.

Related Articles

Jebali smo je na razne načine. Meni je više pušila, dok je on sa svojom kurčinom, dobro joj rasturao picu. Tu noć je svršila nekoliko puta. Kasnije mi je rekla, kako joj je bilo super i da je jako zadovoljna, jer joj je ova promena, baš prijala! Verovao sam u njenu iskrenu ljubav prema meni. Ona je bila samo vrlo radoznala, želeći mnogo toga da proba, kako bi što više uživala u seksu. Dok je mene stvarno i iskreno volela. A ja nju više, nego obožavam. Uvek želim da je zadovoljim i pokušam da joj ispunim svaku želju, bez i malo ljubomore. Sve je to naš odnos i poverenje, još više učvrstilo i ojačalo. Tu trojku smo samo jednom uradili. Ali i dalje, sada još slobodnije, nastavili smo da maštamo i sve to pričamo, jedno drugome. Posle toga naše mašte bile su još žešće i maštovitije. Ona je imala vrlo bujnu maštu koju mi je redovno govorila, pre i u toku samog seksa.

Sve češće mi je pričala, kako bi jako volela da proba još veći kurac.

Posebno ako je moguće, da bude crn. Drugim rečima, imala je želju da se pojebe sa obdarenim crncem. Ni tu nisam imao ništa protiv! I to sam hteo da joj ispunim. Pošteno govoteći i mene je to vrlo zainteserovalo da i ja to vidim. Problem je, što ovde kod nas, nije bilo nikakvih uslova za tako nešto.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt