RAZVALI0 SAM KUĆNU POM0ĆNICU: Nabi0 sam j0j ga do kraja ispod kiceljice, kuhinja je odzvanjala od njenog stenjanja – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

RAZVALI0 SAM KUĆNU POM0ĆNICU: Nabi0 sam j0j ga do kraja ispod kiceljice, kuhinja je odzvanjala od njenog stenjanja

Ovo je bilo žestoko, nabijao se u nju iz sve snage, ona je glasno jaukala, ali se videlo da joj prija jebanje u guzu. Uz malu bol. Prvo je držao za bokove, a onda desnom rukom uhvatio za kosu i malo trgao unazad, što njoj nije smetalo. Držao ju je za kosu i nabijao se u nju! Čulo se ritmičko lupanje tela o telo i uzdisanje.

Sledeća poza je bila sa strane, pa klasična, meni najdraža. Napalila sam se gledajući ih, moram da priznam. Kroz moje telo je strujala neka čudna struja…Mahinalno sam raskopčala farmerice i gurnula ruku dole i počela da se mazim zamisljajući sebe na njenom mestu. Ne znam koliko je trajalo dok on nije svršio, ne vadeći svoj kurac…

Potom su ustali, i na moju ludačku sreću, pošli put kupatila, što sam ja iskoristila da se, neopažano izvučem iz plakara. Otad je prošlo skoro mesec dana. Ista rutina, posao i uglavnom korektan odnos njih dvoje prema meni i obratno.

Jedno popodne sam sredjivala dnevnu sobu i spremala se da posle toga idem kuci, kada je on naišao nešto ranije i doneo pune kese iz prodavnice. Uzela sam to i smestila što u ostavu, a što u frizider. Zamolio me je za kafu, što sam rado učinila.

Kroz neobavezno ćaskanje, stigli smo i do toga kada me on ispituje o vezi i momcima, naglasivši mi da sam jako lepa. Momentalno mi je krv jurnula u obraze. Primetio je to, pa je naglo skrenuo temu na svoju suprugu, naglasivši da je u poseti majci i da je neće biti neko vreme…

Rekao mi je da slobodno ostanem i ponašam se kao u svojoj kući. Nespretno sam se izvinila i rekla da moram da krenem… A istina je bila totalno drugačija… Kad sam krenula ka vratima, on je ustao i uhvatio me za ruku.

-Stvarno ideš?- pitao me je, dok mu je ludački žar plamsao u očima.

-Ne, ne idem…- progovorila je neka druga ja. Tad me je privukao uz sebe i poljubio, vodeći me ka spavaćoj sobi. Takav poljubac nisam osetila nikada! Ljubio me je dugo, i osetila sam da me polako skida… ja sam bila u magnovenju…Sve ovo nije bilo ni nalik nespretnom seksu sa bivšim dečkom i njegovim poljupcima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt