RAZVALI0 SAM KUĆNU POM0ĆNICU: Nabi0 sam j0j ga do kraja ispod kiceljice, kuhinja je odzvanjala od njenog stenjanja – Ispovesti
Ispovesti

RAZVALI0 SAM KUĆNU POM0ĆNICU: Nabi0 sam j0j ga do kraja ispod kiceljice, kuhinja je odzvanjala od njenog stenjanja

Nakon mature i stresnog prijemnog ispita za fakultet, kremula sam da radim kao kućna pomoćnica kod prijatelja mojih roditelja. Želela sam da zaradim za more. To je bio moj, prvobitni plan. Oni su se povremeno družili s mojim roditeljima, bile su to klasične sedeljke uz piće i smeh. Tako sam i saznala da bi im dobro došla kućna pomoćnica, jer dosta rade, a to malo slobodnog vremena što im preostane, žele da utroše na kvaliteten društveni život.

Imali su velelepnu kuću, sa dosta prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja. Dece nisu imali, a kako je vreme prolazilo, shvatila sam da njih dvoje, zaista žive punim plućima i, poprilično slobodno.

Svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega bili su korektni prema meni i nadasve ljubazni. Na kraju krajeva, bila sam ćerka njihovih prijatelja…

Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom, četrdesetih godina, i direktno se popeli na sprat, u dnevni boravak. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša, koji sam potom nosila i slagala u garderober.

Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha. Kroz glavu mi je proletelo šta sledi i da ću napraviti neprijatnu situaciju, budu li me uhvatili tu u sobi. Zatvorila sam se u garderober i bukvalno prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku, kao i na spavaćoj sobi, drvena, rešetkasta, kroz koja se u sobi videlo – sve…Njih dvoje nisu gubili vreme…

Počeli su da se svalče, ljubili su se strasno, ne skidajući ruke jedno s drugog. Ona je bila prezgodna, male grudi, uzan struk, kao izvajana! San svakog muškarca…A on… Njega sam vidjala svaki dan ali je jako dobro izgledao bez odeće. Onako, u boksericama. Za sredovečnog muškarca u 50 – im. Ona se, vidno uzbudjena, spustila do njegovog, pa mogu slobodno da kažem, ogromnog kurca. Najpre ga je samo nadrkavala, gledajući ga direkt u oči. A onda… Onda ga je uzela u usta.

Bio je prilično velik i pomislila sam da mi ne bi bilo dobro od njega da udje u mene! Videla sam kako on uživa u tome dok mu ona puši, držeći je za kosu. To je trajalo, meni se činilo, satima… On se nakon toga ispružio na leđa, dok ga je ona opkoračila, nudeći mu svoju pičkicu.

Zagnjurio je svoje lice u nju i halapljivo krenuo da je liže i sisa, dok je ona stenjala i molila ga da ne prestaje. Zatim je, samo skliznula svojom prelepo zadnjicom do njegovog kurca, i nabila se na njega, sve do samih jaja, uz glasne uzdahe. On je držao za dupe obema rukama i pratio njen ritam…Male grudi su joj poskakivale, dok je ona neumorno, zadovoljavala sebe, a i njega, vešto mešajući. Posle nekog vremena, pomerio ju je u stranu, namestio na sve četiri i ušao otpozadi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt