Kada bih mogla vreme vratiti – Ispovesti
Ispovesti

Kada bih mogla vreme vratiti

Kada bih mogla vreme vratiti… Našao je drugu da bi preboleo mene, dok sam ja glumela ludilo, jer nije mogao da zadovolji moje finansijske potrebe.

Sada on sa tom ženom ima dete.

Pre neki dan sam ga srela na njegovom radnom mestu i pitala ga kako su mu klinka i supruga.

Rekao je samo: “Imaju sve što si i ti mogla da imaš da si ostala – neizmernu ljubav.”

Istina.. velika istina. Posle njega nijedan nije vredan moje pažnje.

Ispala sam kreten što sam pustila da ode ono što je bilo samo moje i nekoga ko bi uradilo sve da ja budem srećna.

Kad bih mogla da vratim vreme dve godine unazad i da ispravim sve što je te večeri izgovoreno sa moje strane. ?

BONUS:

Završila u bolnici nakon što ju je brzinski seks doveo do 4-satnog orgazma

Reći ćemo da se radilo o jednom bezbrižnom (i naizgled bezazlenom) ponedjeljku prije posla. Liz i Eric odlučili su se poseksati, nakon čega je uslijedilo nešto što je Liz opisala kao “beskrajni orgazam”.

Podijelivši svoju priču na TLC-ovoj emisiji “Sex Sent Me To The ER” (Seks me odveo na hitnu), Liz je objasnila kako je prije odlaska u bolnicu pokušala baš sva “kućna rješenja”, od crnog vina do antihistamina.

“Znam da će većina ljudi kojima se ovo nikada nije dogodilo misliti kako bi orgazam u trajanju od pet minuta ili sat vremena bilo ostvarenje svih njihovih snova”, rekla je.

“Sve dok vam se stvarno ne dogodi. Moja je ‘situacija’ rezultirala nizom poziva brojnim medicinskim stručnjacima ne bi li doznala što mi se dogodilo!”

Nakon posjet bolnici, par se uputio u apoteku ne bi li nabavili lijekove za smirenje no u međuvremenu je orgazam ipak prestao.

“Nisam mogla vjerovati što mi se dogodilo. Odjednom sam samo čekala da se ponovno vrati.”

Ako vas je ikad zanimalo kako četverosatni orgazam izgleda, Liz ga opisuje kao jedno vrlo iscrpljujuće iskustvo kako fizički tako i mentalno, a da bi stvar bila gora, Liz je od toga dana redovito počela dobivati spontane orgazme i to bez ikakve stimulacije.

“Doživjela bih ga gledajući TV ili šetajući ulicom. Ponekad bi ih doživjela i do 12 dnevno. Nakon što joj je liječnik prepisao lijekove protiv napadaja, Liz je još pet mjeseci živjela sa spontanim orgazmima prije nego su se oni u potpunosti smirili.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt