“Sestru sam zatekla sa šefom” – Ispovesti
Ispovesti

“Sestru sam zatekla sa šefom”

“Moj muž mi je u petak javio da” zbog nekih hitnih poslovnih obaveza ide par dana na službeni put u Zagreb i da za vikend neće dolaziti kući.

Nije prvi put, samo sam mu poslala pusu i poželjela sreću.

U nedjelju mi se javio i rekao da vjerovatno neće doći do srijede zbog nekih komplikacija. Kada mi je to javio i kada sam shvatila da ću i iduća 3 dana provesti sama sa jednogodišnjom bebom u stanu baš mi se smučilo.

Odlučila sam tada da odem kod sestre koja živi u 30-ak kilometara udaljenom gradu.Spremila sam našu kćerkicu i krenula ništa joj nisam javljala, željela sam da je iznenadim.

Kada sam došla i pozvonila na vratima se pojavila moja sestra, bila je sva čudna i zabrinuta kada me vidjela.

Zagrlila sam je i krenula da uđem u stan, a ona mi je tada rekla da nije u situaciji da me primi kod sebe jer je kod nje njen šef, tj. ljubavnik.

Muž joj radi u njemačkoj, a ona je uvijek bila “vragolasta” tako da me te njene riječi nisu iznenadile. Nisam navaljivala, samo sam je poljubila i rekla da se ne brine i da uživa.Vratila sam se kući, beba spava, ja se dosađujem, kontam nešto možda bih i ja mogla sebi naći nekoga za zabavu.”

BONUS ISPOVIJEST:

Probudila sam se sa pen.som na ramenu… Sramota me je šta sam dopustila pijanim drugarima… Sa 18 godina, tokom jedne burne noći dopustila sam pijanim drugarima da mi rame “ukrase” tetovažom pe.isa.

Ovu sramotu iz školskih dana uspela sam da sakrijem od roditelja dve godine. Zbog tetovaže nisam otišla na odmor, ne smem da se skinem u bikini, ne smem da se kupam na plazi. Nosim majice sa dugim rukavima…. onda sam kupila mastilo i igle preko interneta, izuzetno je bolelo, sama sam precrtala tetovažu.

Imala sam sreće što nisam dobila trovanje krvi ili infekciju. Već sledećeg dana bila sam u šoku i shvatila da mi ovo nije trebalo.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt