Ne mogu prepoznati čovjeka za kojeg sam se udala – Ispovesti
Ispovesti

Ne mogu prepoznati čovjeka za kojeg sam se udala

Ne mogu prepoznati čovjeka za kojeg sam se udala… Saznala sam da me muž vara, a trudna sam. U drugom mjesecu trudnoće saznati da te muž vara sa najboljom drugaricom je nešto najgore što žena može da doživi.

Danima sam razmišljala šta da uradim i na kraju sam odlučila da abortiram. Danas sam mu u lice rekla moju odluku, rekla sam mu da će nedužno dijete u mom stomaku stradati zbog njega, a on mi je tada rekao da je to za njega odlična vijest te da na taj način neće više imati nikakav kontakt sa mnom i da će me još lakše izbrisati iz svog života.

Zaista ne mogu da vjerujemm za koga sam se udala, uz koga sam potrošila svoju mladost… 5 godina smo se zabavljali, skoro dvije godine smo već u braku i nikada, ali nikada nisam osjetila niti na sekundu da je ovako loš čovjek… tačnije on nije čovjek on je monstrum. A kako sam se radovala ulozi majke

BONUS ISPOVIJEST:

Rekla sam mužu istinu i slomila ga… Udata sam 14 godina imam dvije kćerke, mlađa ima samo 3 godine i već danima sam rastrgana, van sebe.

Desilo se se sasvim slučajno na jednom seminaru da budem sa drugim muškarcem, ali od savjesti nemogu da spavam, da dišem, da živim. Danas sam odlučila da sve priznam mužu, jednostavno ne mogu da živim sa tim teretom prevare. Kada sam mu rekla on je istog trenutka zaplakao. Znamo se skoro 20 godina i prvi puta u životu sam ga vidjela da plače, mislila sam da je to nemoguće, ali… BUKVALNO JE JECAO od bola.

Ubrzo sam shvatila da bi ta istina bila više nego skupa i bolna ne samo za nas dvoje, već i za naše kćerke, shvatila sam da je to što sam uradila nešto zbog čega treba samo ja da ispaštam i patim i da se sama iborim sa tim. Zagrlila sam ga i rekla mu da sam se šalila i da mu to nikada ne bih uradila. Ne mogu vam opisati taj trenutak, tu sreću na njegovom licu. Nakon svega sada mi je još teže, još više me boli, još više sam ljuta na sebe jer sam ga prevarila… ZAŠTO!? Zbog par minuta nekog glupog zadovoljstva koje mi ništa ne znači. Ne znam da li ću ikada sebi moći oprostiti ovaj moj grijeh, ali sama sam kriva i moram naučiti živjeti sa istim.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt