“Sin od muža me počeo ljubit” – Ispovesti
Ispovesti

“Sin od muža me počeo ljubit”

Ne znam ni sama kako ali iznenada me počeo ljubiti, nisam se ni snašla, pritisnuo me tijelom…Muž je od mene stariji 15 godina, ima sina iz prvog braka od kojeg sam starija 6 godina, ja 27,on 21. Neki dan došla kući, bila sva tužna, frendica ostala u bolnici.

Mali, kako ga od milja volim zvati me počeo tješiti. Ja sjedim na kauču samo što ne zaplačem, a on me pokušao oraspoložiti šalama, pa mi razbaruši kosu, pa me grli…., Ne znam ni sama kako ali iznenada me počeo ljubiti, nisam se ni snašla, pritisnuo me tijelom, inače je jako lijep momak, ali nikad nisam gledala u njemu se*sualni objekat.

Ja u šoku šta se dešava, on se najednom ustane, naglo, mislim si sigurno je požalio, a on ugasi svjetlo, i obori me tako silovito, i strastveno, na kraju je završilo sek*om…

BONUS ISPOVIJEST:

“Žena je ostavila mene i našu četvorogodišnju kćerku i otišla u inostranstvo sa ljubavnikom.

Samo mi je rekla da već duže vrijeme ima ljubavnika, da njih dvoje traže posao u inostranstvu, planiraju odlazak i da taj dan idu. Isti dan je otišla.

Ajde ja ću se oporaviti nekako, valjda, ali što je svom djetetu to uradila? Kako će ona podnijeti to što joj je majka tek tako otišla iz života? Blokirala me je svuda, promijenila broj, njeni roditelji i društvo nezainteresovani, ne mogu da je kontaktiram.

Kćerka me svakodnevno ispituje gdje je mama, što je nema i kad će da se vrati. Zakazao sam odlazak dečjem psihologu jer stvarno ne znam šta da joj kažem.

Sinoć je došla kod mene u krevet i rekla kako je sanjala da sam je i ja ostavio, pa je došla da me čuva da ne odem kao mama. Duša me boli zbog nje.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt