Uzalud sam čekala mjesecima – Ispovesti
Ispovesti

Uzalud sam čekala mjesecima

Uzalud sam čekala mjesecima… Moj jadni i jedini sin je morao oženiti 10 godina stariju fundraču jer ga je jadnog prevarila i ostala trudna. Ima samo 19 godina jadnik i ona ga zavela da bi se uvalila u naše bogatstvo. Mrzim je od prvog dana, ali moram da je trpim.

Jedva sam čekala da se porodi i da uradim test očinstva da mom sinu pokažem da ga je rpevarila i da nije za njega. Da je otjeramo kao pseto sa našeg imanja i nju i njeno dijete. Nakon što se prije mjesec dana porodila, u ponedjeljak sam odnijela uzorak na DNK analizu. Sa nestrpljenjem sam čekala da dobijem dokaz.

Danas sam dobila izvještaj gdje piše da moj sin jeste biološki otac. Kako sam se samo razočarala, nemate pojma. Mjeseci i mjeseci čekanja uzalud biše. Ne znam šta dalje da radim, kako da je otjeram, po ovome baš je temeljito sve smislila. Prava beštija stara…

BONUS ISPOVIJEST:

OVAKO SAM IZGUBILA NEVINOST: Uvalio mi je prst, bolelo me je ali me je jako ložilo!

 

Sećam se da mi je bilo jedva 17 godina. Drug iz ulice me pozvao kod sebe u stan da bi mi dao neki disk. Znala sam da želi da spava sa mnom. Dugo me nagovarao, ali ja nisam želela… Zapravo, želela sam, ali nisam htela baš odmah da pristanem. Jednom sam rekla da bi volela da probam malo grublji seks.

Dok smo sedeli na kauču u njegovoj sobi i slušali muziku, on me je iznenadio i čvrsto uhvatio za sisu. Jednom rukom me je vukao za kosu, a drugom me je dirao po sisama i to prilično grubo… Ja sam vrisnula od bola, a on mi je rekao: vrišti, tako ti i treba kada si glumila da ne želiš…

Počeo je da me ljubi u usta, zabio mi je jezik sve do grla, onda me je grizao po vratu i to baš žestoko… Zavukao mi je ruku ispod majice i u grudnjak i počeo da mi štipa sise, da ih gnječi. Bolelo me, a on je opet rekao: šta je, kurvice, boli te, je li… Mene jeste bolelo, ali mi je bilo baš ugodno da me je to ložilo.

Skinuo mi je majicu i brus i počeo da mi grize sise, sisa bradavice… ja sam se izvijala, vrištala i plakala… Onda mi je skinuo pantalone i gaćice… bile su to tamno crvene tangice… povalio me na kauč i počeo da mi dira pičkicu. Bila je obrijana i mokra. Zgrabila sam ga za kurac kroz pantalone i dirala ga, onda mi je uvalio prst u pičku, govorio je: kako si mokra, kako si dobra!

Potom mi je stavio i drugi prst i mene je malo zabolelo. Rekla sam da me boli, a on je rekao: nek te boli… svidelo mi se što je grub. Brzo je skinuo pantalone i gaće i dalje nastavio da mi dira pičku. Stenjala sam i vrištala. Uzela sam njegov kurac i počela da mu drkam. naredio mi je da mu popušim kurčinu. Stavila sam ga u usta i počela da pušim, to mi je bilo i prvo pušenje, ali gledala sam dosta pornića. Dok sam pušila vukao me za kosu i gnječio sise. Onda me bacio na leđa i raširio mi noge. Legao je na mene, a ja sam rekla: molim te, polako, znaš da sam nevina.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt