ISPOVEST: "Morala sam sve priznati..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Morala sam sve priznati…”

Bila sam u tajnoj vezi sa kumom moga muža i neočekivano ostala trudna.

Nisam kumu ništa govorila za trudnoću, nego sam mu jednostavno rekla da moramo prekinuti naše viđanje, da nema više smisla. To je bilo prije 3 godine. Porodila sam se i sve je bilo uredu, niko nije sumnjao da moj muž nije otac djeteta.

Međutim, od prvog dan, vjerovatno obzirom da znam čiji je, sin nevjerovatno liči na kuma, orginal, obrve, oči lice ma sve. Kažem sve je bilo uredu, ali prije nekih mjesec dana moj sin se razbolio i trebalo mu je dati krv moja krv nije odgovarala i tražili su krv oca.

Šok Tada sam morala sve da priznam kumu, zbog čega sam raskinula sa njim Kada sam mu rekla da je moj sin, NJEGOV SIN, vjerovali ili ne zaplakao je od sreće.

Tada mi je priznao da je od rođenja sumnjao, ali nije se usudio da pita. Sredio je u bolnici sve što je trebalo, dao je krv i nekako se sve zataškalo.

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

Moram reći kćerki istinu… Imam 19 godina i neplanirano sam zatrudnila. Iako mlada i bez da sam znala sa kim sam ostala trudna odlučila sam da zadržim bebu.

Međutim, kada je već bilo kasno za abortus, saznala sam da su u pitanju dvije bebe, blizanci. Bio je to veliki šok za mene, nikome ništa nisam govorila, čak ni mami. Rodila sam na kraju dvije djevojčice i duša me boli zbog ovoga.

Jednu djevojčicu sam dala na usvajanje. Zaista nisam bila u mogućnosti da izdržavam dvoje djece i mislila sam da je ovako najbolje. Shvatam da je bilo bolje da ih obje dam, bez razdvajanja.

Bar bi imale jedna drugu, ovako ta koju sam dala neće imati nikoga. Čim mi ćerka odraste, reći ću joj istinu i tražićemo joj sestru, a ja ću se doživetno kajati što sam razdvojila bliznakinje.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt