ISPOVEST: Žena sam u godinama, imam 45 i sretno sam udata... – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Žena sam u godinama, imam 45 i sretno sam udata…

Žena sam u godinama, imam 45 i sretno sam udata…

Pre par noći sam imala vrući čat sa komčijom koji ima samo 22 godina. Muž je ležao pored mene i gledao neki dokumentarac misleći da se ja dopisujem sa prijateljicom, a ja pisala neviđene prostote i slala moje vrele sličice momku koji je vršnjak moje kćerke.

Nikada u životu se nisam tako dobro osećala, vrelo mocno u tim trenutcima dok sam isčekivala komšine poruke u meni je vrila krv kao da sam neka klinka. U tom trenutku sam ne razmišljajući o posljedicama napisala klincu da siđe u podrum i sačeka me.

Ljudi moji kako me je mali slobodno ću reći poderao, ne mogu da vjerujem šta sam doživjela, amislila sam da je moje prošlo…


BONUS ISPOVEST:

Svekar me gledao… Nezainteresovanost mog muža za one stvari traje već 3 godine. U zemlji kojoj živimo u izolaciji smo već 10 dana. 24 časa smo zajedno a njemu ne pada na pamet.

Ja sam željna mnogo i često uhvatim svekrva kako me potajno gleda, uvek kad ga pogledam stidljivo skrene pogled. Tako sam izašla iz sobe u trenutku kada je svekar sedeo u dnevnoj sobi, pitam gde je muž otišao kaže da neće skoro… ja sam sela pored i tu smo započeli našu avanturu.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/10/12/21983/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt