"Bila sam u vezi sa 7 godina starijim momkom..." – Ispovesti
Ispovesti

“Bila sam u vezi sa 7 godina starijim momkom…”

Bila sam u vezi sa 7 godina starijim momkom… Bilo je proleće tačnije kraj maja meseca. Imala sam tada samo 18 godina i bila sam u vezi sa 7 godina starijim momkom.

Ovaj događaj se zbio u našem malom gradu gde se inače sve zna i brzo pročuje. Jedno veče je sav uspaničen došao kod mene i kada sam ga upitala šta mu je rekao je da su ga tuli izvesni ljudi kojima duguje dosta para, i ja iako nisam videla ni jedan trag tuče na njemu, ni sama ne znam zašto, sam mu poverovala i pitala ga kako planira da se izvuče.

Tada me je pitao da li sam spremna da za njega nešto uradim kako bi se on isčupao. Ja sam uz suze rekla da nije bitno šta da ću uraditi to samo da njega vidim srećnog.

To je on i jedva dočekao i rekao mi da je našao super šansu koja će njega isčupati i da će nam čak i ostati dosta para da odemo sledeći mesec na more i onda mi je konačno objasnio šta treba da uradim… dao me je starijim matorcima da se izivljavaju na meni.

BONUS ISPOVEST:

Related Articles

VRIŠTALA JE OD ZADOVOLJSTVA: Nabijala se svom snagom na moju alatku!

 

Vraćao sam se iz grada, posle izlaska. Bilo je leto, 4 sata ujutro. Iza auta sam pored puta ugledao komšinicu koja se pešaka vraćala iz grada. Stao sam da je povezem i tada shvatio da je prilično pijana.

Ja sam imao 25, a ona 19 godina. Sela je u moj auto u kratkoj suknjici, a gore je imala majicu bez rukava, a nije nosila brus pa su joj se bradavice pokazivale. Počela je da mi priča kako je trebalo da se nađe sa nekim dečkom, ali ju je on ispalio i nije došao, a ona se spremala za njega.

Ja sam odlučio da iskoristimo priliku i počeo da je diram za koleno, a ona se u jednom trenutku uozbiljila, povukla nogu stavivši mi do znanja da me ne želi. Nastavio sam da vozim a ona je posle par minuta stavila ruku na moje međunožje a drugom rukom ispod suknje mazila svoju mladu ribicu. Pitao sam je hoće li da dođe kod mene, odmah je pristala.

Ušli smo u sobu, a ona je svukla gaćice, podigla suknjicu i rekla, samo ga stavi unutra. Uzeo sam malo pljuvačke, stavio na glavić i počeo da ga guram u njenu tesnu ribicu. Držao sam je za bokove i nabijao je onako stojeći na svoj kurac dok nisu počela kolena da joj klecaju.

Legla je na stomak, a ja sam došao preko nje, stavio ga u njenu ribicu ponovo i nabijao koliko snažno sam mogao, a ona je stenjala u ritmu i tražila još. Stavio sam joj prst u guzu, ona je počela da vrišti od zadovoljstva.

Okrenuo sam je na leđa, skinuo joj majicu i počeo da ljubim mlade čvrste grudi, uživala je. Legao sam a ona se popela na mene, sela na moj k**c i počela da se nabija svom snagom sa osmehom preko celog lica. Kada sam bio na vrhuncu, legla je i tražila da joj s**m po faci. Isprskao sam joj lice, a ona je očitala svaku kap sperme. Prespavala je do jutra kod mene. Razmenili smo brojeve da se čujemo za neki sledeći put…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt