OBJAVILA UPUTE ZA BUDUĆE DEČKE: "Ako želiš biti samnom, moraš me svaki tjedan oralno zadovoljiti..." – Ispovesti
Zanimljivosti

OBJAVILA UPUTE ZA BUDUĆE DEČKE: “Ako želiš biti samnom, moraš me svaki tjedan oralno zadovoljiti…”

Ona je definicija žene zahtjevuše: Objavila je čudo naputaka udvaračima, na listi prohtjeva nalazi se čak i tjedni 'lizi-lizi'

Moriah Mills, 28-godišnjakinja iz New Yorka, čvrsto vjeruje da je čista desetka od žene i u skladu s time ima svoje prohtjeve.

Naime, Mills je nedavno svojim obožavateljima objavila naputke kako do njezina srca, te vam možemo kazati da se pritom nije nimalo štedjela.

Pa ako i među vama ima pretendenata za njezinu ruku, pripremite se za početak da ćete joj svakog tjedna morati davati tjedni džeparac, slati tucet ruža i oralno je zadovoljavati.

“Ja se ne moram boriti za spojeve, ja sam deset od deset i ne moram gubiti vrijeme na nekoga tko nije spreman uložiti potreban trud”, napisala je Moriah, koju trenutačno na Instagramu prati gotovo 200 tisuća ljudi.

“Želim da me se vodi na večere, opija vinom i čuva. Također, želim da se poštuje to što sam šefica koja sama zarađuje svoj novac i ne želim da se komentira koliko trošim. To se nikoga ne tiče, pa ni mog budućeg dečka”, dodala je i naglasila da ne misli nikoga uzdržavati.

Ali nije ni to sve. Prije nego što vam ponudimo kuhinjski set noževa za samo 19,99, evo što još Mills očekuje od svog budućeg Romea (ako takav uopće postoji):

“Mora znati i kuhati te pospremati. Ne želim imati posla s nekim tko je neuredan ili ne zna pripremiti večeru. Mora se znati i lijepo odijevati i fino mirisati. Muškarce koji fino ne mirišu smatram odbojnima”.

“Nadalje, mora voljeti pse i ostale životinje. Imam psa Charlieja i on je moj život. Svaki muškarac u mom životu će se morati pomiriti s time da će uvijek biti na drugom mjestu”.

“Premda inače sama plaćam za svoju pedikuru i manikuru, očekujem da se barem jednom mjesečno podmiri i taj trošak”, navela je Mills i nadopisala kako od kandidata očekuje da budu duhoviti, da nemaju problema s time ako joj se netko udvara i da budu nevjerojatni u krevetu.

“Sretnik s kojim izdržim 12 mjeseci ima i još jednu obavezu, staviti mi nakon tog razdoblja prsten na ruku. Ne dođe li do toga, prekidam. Ne želim da mi itko trati vrijeme kada mi se već nudi tako puno opcija”, zaključila je listu želja.

Ako je nešto zaboravila, javit ćemo vam u nekom sljedećem članku.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt