“Zaljubila sam se u pogrešnog” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Zaljubila sam se u pogrešnog”

Počeo sam sa masažom, ljubio sam je, lizao gore, dole, brzo, sporije… Usisavao sam joj celu pičku balaveći je sve više. Nos sam gurao ne razmišljajući, jer joj se izgleda jako dopalo. Nisam ni znao da mi se digao dok ga nisam pogledao. Zadihana me je pitala: – Je l’ voliš kad ti ribe puše kurac, a? Zgrabila me je za kitu i počela da ga vrti u ustima, da ga guta stvarajući zvuke mućenja blatnjave vode… O, kako je samo bila dobra u tome. Tražio sam da mi ga cima jače i da ga neprestano guta, dok sam joj zavlačio prste u dubinu tople pećinice, njene vagine. Stiskao sam joj celu pičku i mrljao lagano klitoris, koji je izašao prilično. Nisam odoleo a da je ponovo ne ližem. Muda su počela prijatno da opominju na bol koji stvara njeno umeće oralnog zadovoljavanja.

U trenu sam ustao. Simultano me je ispratila i raširila noge. Otvorila se pećina. Moja kuka dobra htela je u nju. Rekla je gotovo jecajući: – Budi samo nežan… – Daću ti ga dobro, dobro… – rekao sam kroz osmeh. Kad smo se spojili kao da je nastalo obostrano otapanje. – Kako ti je dobar kurac… – zastenjala je. A on je samo rastao u njoj. Trnci i prijatni bol u kiti su me naterali da budem nežan. Ulazio sam polako u nju dok nije počela struja u kičmi da me tera… Brže i brže, i dugo i brzo. Ljubio sam njene usne i mirisao feromone na njenom vratu. Onda je počela da se trese i da vrišti. Pustio sam je da doživi svoj prvi orgazam sa mnom. Ljuta, ustade brzo, opali mi šamar i namesti se u sedeći položaj. Odmah mi je uvalila u usta sise i počela da mi priča nešto brzo ali tiho. Ponešto sam razumeo, bilo je ludo. Sedela je na meni, lagano se gibala i svoj široki jezik prosipala po meni. Naložio sam se k’o zver u sezoni parenja!

Terao sam je da u mojim ustima drži svoj prelepi jezik i rekao joj da, ako želi, može da bali koliko oseća da treba. Šakama sam joj razvlačio guzove, guzove od milion dolara. Mnogo je volela da joj ga dajem otpozadi, jer je već tada naš kres bio magičan u toj pozi. Dirao sam je do grlića. Ječala je i govorila mi: – Ooohhh… K-ako… je to dobrooo… Kako me karaš… Karaj… Karaj me… Time me je terala da se lomim u kukovima, kao da je diram rukom svuda unutra. Počela je sama da se nabada i da proizvodi zvuke kao mačka.

Ja sam ludeo i držao je jako. Ljubio sam joj leđa dok sam radio kao singer mašina u trenucima pauze njenih plesnih pokreta. U jednom trenutku je počela da se migolji, da doživljava još jedan u nizu orgazama. Ali stiskao sam je jače, nisam joj dao da se odvoji. Nisam dao da mi beži. Počela je da ostaje bez daha, ali onda se ponovo razjarila. Naredila mi je da kleknem na kauč jer nije mogla više stojeći. Kako sam oslonio svoje desno koleno, osetio sam da je kauč mokar. To me je tako drmnulo.

Počeo sam da je volim, ali da je volim tog trenutka i da je osećam sve više, a tek nam je bio prvi put. Posle deset minuta karanja od pozadi, sa prekidima da se dođe do vazduha, uhvatio sam je jako za kosu i ispljeskao u naletu strasti njenu guzu, tvrdu i oblu kao globus. Ubrzo sam osetio nešto mnogo dobro i lepo. Vreli mlaz, kao tuš, kliznuo je po mojim mudima od kamena. Isprskala je, bilo je toplo i sluzavo, kao emulzija. Video sam da joj nije jasno, da želi da stane, ali je izbacila oko četiri mlaza. To me je slomilo. Napadao sam još više, a ona je i više tražila. Nekih deset minuta je bilo kao boks meč nadrkano.

Related Articles

Nisam uspevao da svršim nikako, dok u jednom trenutku nisam osetio i tu sreću. Ona se okrenula, nasmejala bezobrazno i rekla: – Svrši po meni, mudice. Desnom rukom me je uhvatila za karu i pribila sise, dok je levom jako držala moju guzicu iza muda. Imao sam utisak da pišam, samo sam sipao. Ona nije verovala. Posle toga nisam bio umoran. Nije mi se spavalo. Samo sam se očistio iznutra a i ona takođe. Sedeli smo kao neki usamljenici, koji na minut puknu od smeha. Jebali smo se još oko desetak puta. Toliko je seansi bilo, a srvšavanja nekada i po šest.

Otišla je u Kaliforniju. Rastanak je bio bolan. Mislim više njoj nego meni, ali to je tako normalno i tako sam želeo da uzmem deo toga što joj je činilo tu bol, a možda sam čak i uspeo. Ostali smo dobri posle svega, samo što se retko čujemo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt