Ljepotica sa zagrebačke špice u suknji zbog koje bi vas mnoge žene zaustavile na cesti – Ispovesti
Lifestyle

Ljepotica sa zagrebačke špice u suknji zbog koje bi vas mnoge žene zaustavile na cesti

Jedan od najljepših aspekata ljetne mode je bogatstvo boja na koje svakodnevno nailazimo u street style kombinacijama. Domaće ljubiteljice mode svakodnevno nam pokazuju maštovita izdanja koja pršte od šarenila i efektnih nijansi.

Tijekom hladnijih mjeseci skloniji smo nošenju neutralnijih boja pa na ulicama dominiraju siva, crna, smeđa, ali zato sada još uvijek možemo uživati u živopisnim kombinacijama.

Jednim takvim izdanjem oduševila nas je i lijepa Lora čije kombinacije možete pratiti na njezinom profilu na Instagramu.

Mlada dama odabrala je vrlo ženstvene odjevne komade za šetnju centrom Zagreba, a najviše pažnje definitivno je privukla njezina suknja.

Pencil suknje obično najčešće viđamo u spomenutim neutralnim nijansama i poslovnim kombinacijama, ali Lora je odjenula model u „hot pink“ nijansi koja uvijek privlači poglede. Suknja s prednjim izrezom i remenom dodatno je istaknula njezinu vretenastu figuru.

Sve ljubiteljice dobrih suknji znaju da smo zbog ovakvih modela sposobni zaustaviti drugu ženu na ulici samo zato da bismo je pitali gdje ju je kupila.

Plavokosa ljepotica kombinirala ju je s rezanom bluzom dugih rukava koja se veže u čvor, a ukrašena je takozvanim paisley uzorkom.

Sandale na vezanje savršeno su se uklopile u ovo izdanje, baš kao i trendi prozirna torbica sa zlatnim lancem.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt