Snaju moje sestre svi znaju u gradu – Ispovesti
Ispovesti

Snaju moje sestre svi znaju u gradu

Snaja moje sestre je jedna obična ku..! Cijeli grad to zna, a moja sestra glumi da ima najbolju snaju. Hvali se sa njom kao da je zlatna, dobra joj, radi joj, lijepo se ponaša sa njom i ostale glupost.

Najgore mi je jer moju snaju ljaga i govori kako je loša! Zbog toga sam juče javno na društvenim mrežama podijelila slike njene snaje kako se “zabavlja” sa većim brojem muškaraca U KREVETU. Imala sam te slike godinama, ali nisam željela da se miješam, ali sada sam jednostavno morala.

BONUS ISPOVEST:

 

Neverovatno zadovljstvo. Gori mi celo telo. Čini mi se, svršila sam….

 

Jako sam mršava, što je dobro za moje noge, ali ne i za moju guzu. Ali, nekim čudom imam ogromne grudi.

Znam da to muškarce pali. Pali i mene, a kamo li njih. Ne studiram u svom gradu, pa sam ovde kao puštena sa lanca. Spavala sam sa dosta njih, ali sada ću vam ispričati jedan za mene poseban seks. Sa jednim dečkom sa kojim se družim od početka studiranja.

Zove se Nikola. Video me je nekoliko puta u vešu, i ja njega. Ništa specijalno, nije debeo, nije mršav, nije mišićav, sasvim ok izgleda. Imao je dugu vezu, a ja sam se družila i sa njegovom devojkom, jer sam njegova najbolja drugarica, pa sam eto tako upala u tu kombinaciju.

Pitao me je da spavam sa njim i njegovom devojkom, jer mu je san da spava sa dve devojke, na šta sam ja pristala, posle nekoliko dana razmišljanja. Međutim, biće da ona nije, jer se ovo na kraju nije dogodilo, niti smo ovo više spominjali.

Zavalila sam mu šamar. Ne znam zašto. Zatim ga poljubila, pa još jednom, pa još jednom. Uhvatim ga za kurac, a on već nadignut. Počnemo tako reći da se trljamo preko odeće do trenutka, kad je on mene ščepao divljački za kosu vezanu u rep.

Spustio me na kolena, skinuo svoje pantalone ispod kojih nije imao gaće, i sada sam u polumraku jasno videla ogromnu kurčinu, koja je išla prema mojim ustima. Gorela sam od želje da je zgutam celu, ali ne lezi vraže.

Pušta mi kosu, i naređuje mi da se skinem. Onako klečeći. Kao svaka kučka, skinem lepo majicu, otkopčam brus, i pre nego što pogledam gde sam sve to spustila, majica je bila u njegovim rukama, upredena u kanap, kojim su vezane moje ruke na leđima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt