Želio sam zaprositi djevojku – Ispovesti
Ispovesti

Želio sam zaprositi djevojku

Prošle sedmice sam se vratio iz Njemačke nenajavljen, želio sam da iznenadim moju djevojku.

Kupio sam prsten od 300 eura gore u Njemačkoj, želio sam da je konačno zaprosim jer sam se što kažu “snašao”, konačno sam imao posao, platu kojom sam mogao sve da nam obezbijedim, stan, auto, putovanja. Stigao sam negdje oko 2 sata posle pola noći, obzirom da imam ključ njenog stana polako sam ušao, da je ne probudim, ali… čim sam ušao iz spavaće sobe sam čuo zvukove… Kroz glavu mi je prošlo ono najgore, ali tješio sam se da nije ona, da je neka njena drugarica! OTVORIO SAM VRATA I VIDIO MOJA DJEVOJKU, MOJE SVE U ŽIVOTU SA NJENIM NAJBOLJIM “PRIJATELJEM”…

U sekundi mi se život srušio… okrenuo sam se i izašao… prsten sam joj ostavio na kuhinjskom stolu kao uspomenu na mene i ono šta je mogla imati. Prošlo je 5-6 dana i bol je sve veća, ne mogu ovo podnijeti nikako, kroz glavu mi prolazi milion misli. 4 godine smo bili u vezi, 4 godine je nisam u obraz poljubio jer je kako je govorila “poštena” djevojka, 4 godine me pravila budalom, a najgore od svega i dalje je volim.

BONUS ISPOVEST:

 

LIZAO SAM JOJ BUTINE, STISKAO CICE I BALAVIO PO MAČKICI: Majka mog ortaka je prava vatra, razvaljivao sam je dok je vrištala

 

Istog trenutka kada sam napunio 23. godinu života pribila me je uz sebe kurčevita vrteška potrebe i razuma u silikonskim dolinama keve mog ortaka.

Sonja je imala četiri banke, bez bora i suvišnih pitanja. Jako mamljiv glas i brutalno pune usne nesvesne konotacije belog na istim. A, da Sonja voli moje tekućine saznaću na koncertu benda Depeche Mode.

Te večeri Sonja je u Begoradskoj areni došla u beli sako, ispod koga je kasnije ispostaviće se bila samo satenska majica (ako je verovati mojim prstima). ….U masi klinki isticale su se samo Sonjini jaki kukovi i po prvi put u životu zamišljao sam sva moguća finala na njoj, ali i u njoj…

Napravio sam prvi korak!

Prešao sam joj levom iz viskija preko vrata, a drugom rukom sam joj se pribio s leđa. Pošao do toaleta i dodirnuvši joj ruku dao znak da krene za mnom.

Bila je besna kada je ušla za mnom u toalet, gledao sam kako joj se drudi i vrat grče i dižu gore dok je su meni dizao onaj mali dole.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt