S*KS SKANDAL POTRESA SRBIJU! ORGIJE U CENTRU BEOGRADA ‘USRED BELA DANA’: ‘Kapetan je imao što za vidjeti’ (VIDEO) – Ispovesti
Zanimljivosti

S*KS SKANDAL POTRESA SRBIJU! ORGIJE U CENTRU BEOGRADA ‘USRED BELA DANA’: ‘Kapetan je imao što za vidjeti’ (VIDEO)

Beograđani koji su prije nekoliko dana šetali obalom Save u centru srbijanske metropole ostali su vidno iznenađeni prizorom razuzdane orgije koja se odigrala usred bijela dana.

Naime, na jednom iznajmljenom brodiću mladoliko se društvo u potpunosti opustilo. Na palubi je nekoliko djevojaka golih grudi senzualno plesalo i stražnjicama vrtilo ispred muškaraca koji su sjedili i uživali u prizoru.

Naravno, nesvakidašnje bludničenje netko je usnimio pa se društvenim mrežama ubrzo se počeo širiti skandalozan video sirovih strasti.

Kapetan u šoku

Srbijanski Espreso piše kako je kontaktirao tvrtku koja je razvratnom društvancu iznajmila brod.

“U pitanju su strani državljani i njima je brod bio regularno iznajmljen na dva sata. Isplovili su, prošli Most na Adi i kapetan je nakon 40 minuta primjetio da se oko njega okupljaju brodovi. Nije znao što se događa, a kada se okrenuo imao je što vidjeti”, objasnili su iz tvrtke za iznajmljvanje brodova.

“Sve je to trajalo tri, četiri minute i tako je nastala snimka. Brod koji ima 15 tona ne može tako se brzo zaustaviti, a kada je umirio plovilo, ustao je i uveo djevojke da se obuku. Zatim je okrenuo brod i vratio ga u pristanište. Tu je vožnja bila završena”, rekli su za Espreso, dodavši da su muškarci najnormalnije ušli na brod u pratnji djevojaka te da nitko nije slutilo da će kasnije doći do perverzije.

Cijelu snimku pogledajte OVDJE.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt