‘MOKRI SNOVI’ Nives Celzijus po uzoru na provokativni film zagolicala maštu: ’50 nijansi’ (FOTO) – Ispovesti
Showbiz

‘MOKRI SNOVI’ Nives Celzijus po uzoru na provokativni film zagolicala maštu: ’50 nijansi’ (FOTO)

Kolumnistica, pjevačica i influencerica Nives Celzijus na svom Instagram profilu podijelila je provokativnu fotografiju i prikupila gotovo 13 tisuća lajkova. Naime, 39-godišnjakinja se javila pratiteljima ispod tuša.

Modnu kombinaciju uskladila je s pločicama u kupaonici odjenuvši zeleni kombinezon s dubokim prorezom na leđima.

“50 nijansi”, prikladno je opisala fotografiju Nives i dodala popriličan broj hashtegova poput “mokri snovi”, “mokra odjeća”, “seksi cura”, “vruće ljeto”, “vrijeme je za tuširanje” i slično.

U komentarima je dobila niz komplimenata na račun svoje figure i izgleda. Podsjetimo, Nives je nedavno objavila svoju “najružniju” fotografiju i poručila da “svi mi nosimo i ono najljepše i najružnije u sebi”.

“Znate one trenutke kada tražimo nešto u telefonu i greškom upalimo kameru uprizorivši svoje najgore stanje – lice u nespremnoj pozi, s podbratkom iz nepoželjnog kuta, dlačicama koje znatiželjno vire iz nosa, porama na nosu koje su iz tog kuta toliko velike da bi nas mogle progutati i prišt na bradi koji bi svaki tren mogao eruptirati? Jesmo li mi taj trenutak? Jesmo! Ali smo i više od tog neočekivanog zbira piksela na fotografiji! Ovo je moja trenutno najružnija fotografija u telefonu, nastala slučajno. Već sljedeća, u kontroliranim uvjetima , izgleda korektno””, dio je njezine poduže objave na tu temu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt