U početku joj nisam rekao istinu – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

U početku joj nisam rekao istinu

Opisaću vam jedan takav tipični doživljaj. Bilo je letnje doba, prilično toplo. Došla sam na posao u kratkoj crvenoj haljini sa kopčanjem napred. Kad smo se sreli u hodniku u firmi tokom radnog vremena upitao je,

– Hoćemo li danas na Havaje?

– Vrlo rado, baš bi volela.

– Onda se spremi za put posle posla.

Znala sam što to znači. Voleo je da na našim susretima u javnosti ne nosim gaćice ni grudnjak kad je to moguće. To bi mu omogućavalo provođenje malih erotskih igrica dok smo u autu ili na ručku. Haljina nije bila providna i mogla sam mu ispuniti želju. Na kraju radnog vremena otišla sam u wc i skinula grudnjak i gaćice. Ostala sam sasvim gola ispod haljine. Savršeno sam se osećala tako oslobođena donjeg rublja. Pičkica mi je već treperila od pomisli šta ću danas doživeti.

Čekao me u autu pred firmom. Ušla sam u auto i sela do njega. Nije htio da se poljubimo pred firmom. Meni je to bilo glupo. Svi su u firmi znali da smo se jebali na onom izletu i sve je bilo jasno kad bi me videli da ulazim u njegov auto. Kratko, nakon što smo krenuli, otkopčao mi je dva donja dugmeta na haljini i otkrio butine. Lagano mi je milovao butine tokom vožnje, a kad smo stali na semaforu stavio mi je prst na klitoris i počeo ga maziti. Preplavio me je osećaj neopisivog užitka, verojatno i zbog činjenice da bi neki od pešaka mogao videti njegovu ruku na mojoj pički koja je bila poprilično otkrivena. Nije me bilo briga ako neko gleda. Zatvorila sam oči i prepustila se užitku. Pomerio je ruku kad smo krenuli. Tad je zatražio da otkopčam tri gornja dugmeta na haljini kako bi kroz prorez mogao gledati moju sisu. Uživala sam u tima njegovim igricama.

Kad smo stigli do restorana zakopčala sam gornje dugme, a one dole ostavila sam otkopčane, jer znala sam da bi on tako voleo. Pripazila sam prilikom izlaska iz auta da me neko ne gleda, jer tad se na kratko potpuno otkrila moja pičkica. Nije da bi meni to smetalo da je neko nepoznat promotri, ali nisam želela izazvati incident, ako bi to nekom zasmetalo. Povukla sam haljinu prema dole kad sam izašla i proverila da se pri otvaranju prednjeg proreza ne vide dlačice moga međunožja. Seli smo za sto u uglu terase koji je bio donekle izoliovan. Znala sam da će moj prijatelj poželeti nastaviti sa svojim igricama. Zato sam odmah otkopčala još jedno donje dugme. Sad je moju, sad već poprilično otkrivenu pičku pokrivao samo stolnjak. Videla sam zadovoljan pogled u očima mog prijatelja i ljubavnika.

Nakon konzumacije jela i jedne flaše vina odlučili smo uživati uz još jednu flašu. Mene je alkohol već dosta uhvatio.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt