U početku joj nisam rekao istinu – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

U početku joj nisam rekao istinu

– Nemoj sad svršiti, molim te!

– Užasno sam napaljen već od same činjenice da te imam. Imaš jako seksi telo, ma šta seksi imaš jebozovno telo kojem ne mogu odoleti. Daj mi ga izdrkaj sad tu u peškir. Drugi put ću moći duže izdržati da ne svršim.

– A hoće li ti se opet dići posle. Poludeću ako me ostaviš nezadovoljenu.

– Ništa ti ne brini. Biće on sposoban za djelovanje vrlo brzo nakon svršavanja bez da mu ti pomogneš.

Uhvatila sam čvrsto njegov kurac i počela ga polako drkati. Videlo se na njegovom licu da je u sedmom nebu. Kad sam osetila da je pred svršavanjem ubrzala sam ritam. Ispalio je nekoliko snažnih mlazeva sperme. Videlo se da neće imati problema s potencijom.

Otišao je u kupatilo i kad se vratio kurac mu je već stajao u punoj erekciji. Sedela sam na ivici kreveta, prišao mi je i ponudio ga na pušenje. Uhvatila sam ga rukom i liznula glavić. Trznuo se. Ljubila sam mu glavić i lagano ga oblizivala. Hteo mi je ugurati kurac u usta što sam vešto izbegavala. Htela sam ga izludeti. Lizala sam kurac sa donje strane i onda glavom zaronila među jaja. Imao je zaista čvrsta jaja. Konačno sam ga celog usisala i on se počeo gibati tako da me zapravo jebao u usta.

– Stani malo, svršiću.

Vešto je izvukao kurac iz mojih usta i seo do mene sa željom da se smiri. Nakon kraćeg vremena krenuo je prema mom međunožju.

– Pa mi tu imamo pravu poplavu. Pičkica je željna primiti kurac u sebe. Koji položaj voliš?

– Ja bi sela na tebe.

– Savršeno! Tako mogu najduže izdržati da ne svršim.

Legao je na leđa. Kurac mu je divno štrčao. Opkoračila sam ga okrenuta licem prema njemu. Moj bivši muž voleo je da me može gledati kad se jebemo. Lagano sam se nataknula na kurac dok mi ceoi nije ušao. Započela sam se njihati na kurcu i nabijati se na njega. Osećaj blaženstva ispunjavao mi je celo telo. Brzo sam svršila. Nisam silazila s kurca već sam se nastavila jebati poslije kratke pauze. On me držao za sise i trljao mi bradavice. Ponovno sam svršila.

– Hajdemo sad zajedno. Jebi me divlje. Smeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima pa nema opasnosti.

Uhvatio me je za guzove i navlačio na svoj kurac. Bila je to strahovita jebačina. Krevet je škripao i lupao pod udarcima naših tela. Osetila sam da mi dolazi orgazam. Njegovo se telo počelo grčiti. Kad sam osetila izlivanje tople sperme u mene počela sam i ja svršavati. Legla sam na njegov stomak s tim da smo ostali spojeni. Kad smo se smirili sperma je izgurala njegov, sad već mlohavi kurac. Otišla sam u kupatilo da se istuširam i sredim za doručak.

Nakon povratka saznala sam u firmi da je moj jebač poznat po tome da trči za ženama i da je poševio većinu radnica u firmi. Razgovarala sam s dve od njih. Imale su samo reči hvale za njega u pogledu njegovog odnosa prema ženama, ljubazan, nežan, galantan, diskretan. Posebno su istakle umeće u krevetu. Maksimalno su uživale u seksu s njim. Jedna je čak zatrudnela s njim. Bila je to velika afera u firmi, jer oboje su ostali da rade na istim mestima. Avantura bi najčešće prestala kad bi shvatile da tu nema budućnosti i kad bi poželele partnera za dužu vezu, možda i za celi život. Čula sam da su neke i nakon stupanja u brak ponekad išle s njim na jebačku seansu. Jednostavno uoželele su se fantastičnog seksa. Moje kratko iskustvo s njim stvorilo je i kod mene mišljenje da je izvrstan ljubavnik.

Našu seksualnu vezu nastavili smo i poslije tog izleta. Bio je to čisti seks, nikakva ljubavna veza. Nalazili bi se samo kad smo se poželeli pojebati. U ostalo vreme svatko od nas živeo bi svojim životom, ulazio bi u ljubavne veze i sl. bez da bi to uticalo na naše jebačke seanse. Obično bi se nalazili posle posla, odlazili na ručak, a posle, tad sam mislila, u njegov stan i jebali se celo popodne. Vraćali bi se kući u ranim večernjim satima kao sav pristojan svet.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt