U početku joj nisam rekao istinu – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

U početku joj nisam rekao istinu

U hotel smo se vratili u sitnim noćnim satima. Bila sam iscrpljena kako od alkohola tako i od plesa pa sam uzela ključ i požurila u sobu. U sobi me dočekalo iznenađenje. Soba je bila opremljena bračnim krevetom, a u njemu je ležao muškarac, kolega iz firme. Iako pijana odmah sam shvatila da su dogovorili zamenu i da je ovaj dečko dobio mene. Nisam nameravala praviti nikakav problem. Zašto se ne bi pojebala ako su mi ga već tako lepo namestili. Bila sam u neplodnim danima i već jako dugo bez kurca. Mislila sam, zašto ne?

– Mi večeras znači spavamo zajedno, – rekla sam.

– U svakom smislu, – odgovorio je.

Dečko mi je na lep način rekao da me namerava pojebati, a iz mojih je reči bilo očigledno da ja pristajem na seks.

Otišla sam da skinem šminku i presvučem se. Kad sam završila ušla sam u sobu obučena u prozirnu spavaćicu kroz koju su se dobro videle moje grudi i žbunjić među nogama. Tad se nisam brijala. Razrogačio je oči kad me video. Tražila sam uzvisinu od erekcije na pokrivaču, ali nisam ništa videla. Legla sam do njega na bračni krevet, okrenula mu leđa i poželela laku noć. On nije ugasio svetlo na noćnom ormariću već je rukom krenuo uz moje bedro pod spavaćicom. Tu se nešto zapetljao sa spavaćicom i pokrivačem i nije mogao dalje. Odlučila sam spašavati stvar.

– Ako se želiš jebati onda skini sve sa sebe. Ja ću se sama skinuti.

Spustio je bokserice iz kojih je izašao mlohavi poveliki kurac. I ja sam brzo skinula spavaćicu i ostala potpuno gola. Prišao mi je i počeo mi ljubiti sise. One su odmah reagovale i bradavice su iskočile. polako se spuštao prema dole. Drhtala sam nestrpljivo očekujući kad ću osetiti njegov jezik na klitorisu. Intuitivno sam potpuno raširila noge da mu olakšam prilaz. Kad se već približio zastao je.

– Uh jebote, koja ogromna pička. Takvu još nisam video ni u porniću.

– Daj ne pričaj sad nego liži. Želim osetiti tvoj jezik pre nego što uđeš u mene.

Majstorski je lizao, a nosom je rovario po klitorisu. Svršila sam jako bučno.

– Možeš li malo tiše? Čuće nas svi, – rekao je.

– Pa kad si dogovarao ulazak u moju sobu, zar nije svima bilo jasno da je to zbog seksa? Svi znaju da se mi sad jebemo i nema smisla da se ja obuzdavam i prigušujem tako divne osećaje koje mi pružaš, a očekujem još puno toga.

Uhvatila sam ga za kurac koji je i dalje bio mekan. Pokušala sam ga podići tako da sam ga lagano drkala, a drugom mu rukom milovala jaja. Stavila sam ga onako mekanog u usta i sisala. Nije pomoglo. Ako je tip impotentan, mislila sam si, koji kurac se onda gurao meni u sobu. Verovatno ga je alkohol toliko obuzeo pa mu se zato ne diže. Bilo mu je jako neprijatno.

– Nemoj se sekirati. Pre seksa ne smeš toliko lokati. Kad se otrezniš skočiće on kao kod ždrepca. Hajdemo mi sad lepo na spavanje. I ja sam jako umorna. Ujutro ćemo nadoknaditi ovo što sad propuštamo.

Zaspala sam u trenu gola. Nisam imala snage obući spavaćicu. Ne znam kako je bilo s mojim partnerom. Kad sam se probudila soba je bila osvetljena dnevnim svetlom, jer uveče nismo navukli zavese. Ko bi tad još mislio i na zavese. Otišla sam u kupatilo, naravno gola. Kad sam se vratila moj je partner ležao na leđima, go. Među nogama mu je štrčao jarbol, sad očigledno potpuno spreman za mene. Pogledala samsad taj kurac malo detaljnije. Bio je impresivan. Glavić mu je iskočio iz kožice, a koža je bila prošarana žilama. Jaja su mu izgleda bila puna, jer su stajala uz koren uda.

– Oprosti za onaj kiks juče. Nadam se da ću te danas zadovoljiti. Kako ti se sviđa? Pipni ga!

– Ne spominji ono sinoć. Ko bi mogao nešto napraviti posle onoliko alkohola. Nisam ni ja bila sposobna za seks, bila sam srećna što mogu zaspati.

– Ali ti si tad divno svršila.

– To je istina, ali samo zato što nisam morala ništa da radim. Samo sam raširila noge, a ti si lizao. Nisam bila sposobna za ništa drugo. Usprkos pijanom stanju orgazam je bio prelep. Na žalost tebe nismo mogli nikako zadovoljiti pa ni ručnim radom. On te sad odaje da nešto želiš.

– Želim tebe. Želim da uživamo, prvo u nežnom, a onda u divljem seksu. Čini mi se da si i ti spremna. Imamo dovoljno vremena do doručka.

Prišao mi je i počeli smo se strastveno ljubiti. Ruke su mu klizile po mom telu. Drhtala sam. Mesecima nisam osetila muškarca. Nežno mi je milovao grudi i onda je s usana prešao na bradavice koje su se odmah ukrutile pod dodirom njegovog jezika. Proizvodio je vrlo prijatan osećaj u meni ljubeći mi sise. Za to vreme ja sam rukom potražila njegov kurac. Pod rukom mi se činio još veći nego pri pogledu. Lagano sam mu drkala kurac, a drugom rukom sam mu mešala jaja. Čuli su se uzdasi njegovog zadovoljstva, a osetila sam i pulsiranje u njegovom kurcu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt