U početku joj nisam rekao istinu – Ispovesti
Ispovesti

U početku joj nisam rekao istinu

U početku joj nisam rekao istinu… Kao sin uglednih i poslovnih roditelja, vrlo mlad sam preuzeo firmu i od tada se devojke bukvalno lepe za mene, ili ipak moj novac.

Jedno veče ispred kluba upoznam devojku koja mi se odmah dopala i odlučim da pristupim drugačije. Upoznali smo se, pričali, a ja sam joj rekao da nemam posao, nemam auto ali želim da izađe sa mnom. I pristala je.

Mesec dana, ubedljivo najlepših u mom životu smo izlazili kao prijatelji, ona je plaćala skoro sve, vozila me kada mi je trebao prevoz, prvi put sam je poljubio, zaljubili smo se, smišljali budućnost i odlučio sam se za novi korak. Priznao sam joj da sam slagao na početku.

BONUS ISPOVEST:

 

Related Articles

LAGANO SAM SE NATAKLA NA DEBELU ALATKU, DOK MI CELA NIJE UŠLA: Osetila sam njegov jezik svuda po telu, a kada je u mene planula vrela tečnost, bila sam na vrhuncu!

 

Imala sam tad 26 godina i jedan propali brak iza sebe koji je kratko trajao. Udala sam se na nagovor svoje majke koja je smatrala da to moram učiniti s obzirom da sam s njim izgubila nevinost. Bilo je to drugo vreme, a moja je majka bila vrlo strogih načela po pitanju muško ženskih odnosa. Seks je u tom braku bio izvrstan i moj tadašnji muž je bio po tom pitanju jako maštovit, ali zbog prevelikog uplitanja njegove majke u naš brak ta zajednica nije imala šanse. Zato sam brzo zaključila tu epizodu.

Za mene seks nije bio nikakav misterija i smatrala sam ga normalnom ljudskom potrebom kao što su i hrana i voda. Ne, nisam se ševila unaokolo iako mi je jako nedostajalo seksa nakon razvoda. Ne bi se, međutim, branila ako bi s nekim dečkom uspostavila određeni odnos za koji nije bilo bitno da ima budućnost. Želela sam živeti u sadašnjosti i tucati se kad to istinski poželim. Mnogi muškarci su se trudili oko mene misleći da ću biti laki plen s obzirom da sam razvedena i da sam sigurno željna kurca. Neki su mi to i otvoreno rekli u stilu, „hajde mala da se pojebemo i da nam oboma bude lepo. Nemaš se za šta čuvati. Uživaj u seksu kad imaš priliku,“. Nisam pristajala na takve predloge. Moram priznati da sam sve teže podnosila seksualnu apstinenciju i često sam se sama zadovoljavala dildom maštajući o neobuzdanom seksu. Pomišljala sam da se pojebem s nekim meni nepoznatim muškarcem kojeg posle više nikad neću videti samo da zadovoljim strahovitu potrebu da budem ispunjena muškim udom.

Oko dva meseca od mog dolaska u firmu organizovao se izlet u drugi grad u kojem je firma imala podružnicu. Putovalo se autobusom. Većina mladih krenula je na izlet. Putovanje je trajalo nešto preko četiri sata i atmosfera u autobusu sve se više zagrejavala zahvaljujući alkoholu koji se nemilice trošio. Momci su s vremenom postali dosta slobodni u ophođenju s devojkama kad su osetili da nas je alkohol dosta obuzeo. Osetila sam hvatanje za grudi i guzu što mi je jako prijalo i nisam se bunila. Videla sam da su neke devojke dobile i više. Ne mislim da je u busu bilo seksa, ali momci su zavlačili ruke ispod haljine. I ja sam odjednom osetila dve ruke ispod majice kako mi podižu grudnjak i oslobađaju sise. Milovanje sisa, koje sam dobila, gotovo me dovelo do ekstaze. Zbog dosta slobodnog ponašanja postala sam vrlo popularna među momcima, ali osim grudi do drugih, njima željenih ciljeva, nisu mogli dopreti, jer sam nosila pantalone. Međutim, sva ta milovanja, uključivo i međunožja preko pantalona, izazvali su poplavu u mojim gaćicama.

Nakon dolaska na odredište smestili smo se u hotel. Kolegica i ja delile smo sobu. brzo smo se sredile, jer je sledio večernji izlazak sa domaćinima. Presvukla sam se u usku mini haljinu bez naramenica ispod koje sam imala tange i dosta providni grudnjak . Izlazak je bio u jedan restoran na periferiji grada uz živumuziku. Atmosfera je bila vrhunska. Plesalo se, momci su pipali devojke koliko su smeli. Sve u pristojnim okvirima. Neki parovi su znali izaći iz restorana na vazduh ili da popuše cigaretu. Ne znam šta se tamo dešavalo u mraku. Verojatno je bilo žešćeg milovanja, možda i pušenja. Niko nije obraćao pažnju na to po čemu sam shvatila da je takvo ponašanje uobičajeno u toj firmi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt