Svekrva me nazvala sponzorušom – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me nazvala sponzorušom

– Za tvoju informaciju, imam ja još ponečeg u frižideru, samo treba biti maštovit…

– Ma nemoj, a čega to? – pitala je vragolasto, spuštajući mi ruku na kitu.

– Paa… Imam med i sladoled, recimo…

Na te moje reči je skočila i odjurila ka kuhinji. Vratila se trljajući teglu sa medom o sise. imala je i kašiku. Med je bio svež i znao sam da je dovoljno tečan bez obzira što je stajao par sati u frižideru.

– Jebote, ulepićemo posteljinu! – rekao sam smejući se.

– Ništa ti ne brini, samo se opusti, sad je na tebe red da uživaš… – rekla je prilazeći mi.

Odložila je teglu i počela da mi šašolji jaja jezikom. Uspavani kitonja je počeo da se budi. Liznula ga je nekoliko puta uzduž i popreko, a zatim zahvatila meda sa kašikom I pustila ga da se sliva niz moju batinu. Hladan med je izazvao spontano grčenje mojih preponskih mišića tako da mi je kurac poskočio, a užitak se ne može opisati. Kad je završila, kurac mi je bio pod tankim slojem meda koji je preko jaja počeo da se sliva meðu noge.

Upravo tamo je i započela svoju igru jezikom: raširila mi je noge i olizala sav med koji je stigao do perineuma pa prešla na jaja. Lagano ih je timarila jezikom dok ih nije usisala. Ječao sam od zadovoljstva. Uopšte mi nije padalo na pamet da bi ovako nešto moglo da me zadesi u životu.

Kad je završila sa jajima, počela je lagano, samo vrhom jezika da mi „čisti” kitu, ali samo od korena do glavića A onda je počela da kruži oko njega. Lagano, milimetar po milimetar, spiralno do vrha. Sve vreme je jednom rukom mazila macu. Sledećeg trena usisala mi je kurac, skoro do korena. Sisala mi je kitu brzo i snažno istovremeno palacajući jezikom po glaviću. Pošto sam već svršio par puta, mogao sam da je pustm tako i da uživam do jutra ali sam želeo da joj uzvratim zadovoljstvo. Uhvatio sam je za glavu, privukao je i poljubio. Još se osećala slast meda na njenom jeziku i usnama.

Otišao sam do zamrzivača i uzeo sladoled. Bio je pretvrd pa sam odustao od njega i uzeo teglu sa medom . Još uvek je bio hladan. Prelio sam joj bradavice, prostor izmeðu sisa i pupak, pa sam sve to olizao dok mi je ona mrsila kosu ječeći od užitka.

Stresla se kad sam joj zario jezik u pupak olizujući i poslednju trunku meda u njemu. Onda sam je namazao po meðunožju u tankom sloju da se ne razlije na sve strane i malo je zalio po kresti na pičkici i pustio med da se lagano sliva na klitoris i usmine.

Prvo sam je olizao okolo, dok se ona tresla od naleta strasti, gnječeći sise i uvrćući bradavice. Snimio sam kap meda koja je krenula niz perineum ka anusu. Preduhitrio sam je jezikom istovremeno joj zavlačeći prst do prvog zgloba u sfinkter, osećajući blage grčeve. Zaparao sam jezikom po mindži, a njoj se oteo krik. Temeljno sam „očistio” njenu pičkicu od meda pomešanog sa picinim sokovima, dok se ona tresla i svršavala, čupajući me za kosu i navlačeći mi glavu na sebe.

– A sad i sladoled… – rekao sam kad sam procenio da sam olizao sav med.

– Ma jeb’o sladoled, kurac mi daj, budalo! – zavapila je dižući svoje noge na moja ramena i povlačeći me za ruke.

Uleteo sam unju bez nameštanja, do jaja. Osetio sam kako mi glavić blago dodiruje matericu. Fircao sam kao singerica, pazeći da joj ne „potkačim” matericu. Ona je psovala, klela, režala, povlačila i gužvala posteljinu, grebala mi leða… Dok nije sve prekinula snažnim grčem praćenim ugrizanjem jastuka i propuštanjem krika kroz zube.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt