Svekrva me nazvala sponzorušom – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me nazvala sponzorušom

– Ah, to!! – viknula je u istom trenu grčeći picu.

Uvijala se na mom kurcu kao zmija kada bih zastao na kratko. Uhvatio sam je za ramena i lagano je uspravio, i onda je zgrabio za sise i počeo da joj uvrćem bradavice. Spustio sam jednu ruku na njenu picu mazio je. Ubrzala je disanje, a i meni je dolazilo. Izustila je samo:

– Prskaj!

Nakon toga je stigao snažan vaginalni grč praćen kontrakcijama. Izlivao sam se u nju, i mene je tresao snažan orgazam.

Klonuli smo tako na krevet, ne razdvajajući se. Kada smo se malo osvestili, popeli smo se na krevet. Mazili smo se i ljubili. Popela se na mene u 69 – ku. Jezikom i prstima podstakla je ponovno buðenje omlitavele ljubavne batine, a ja sam jezikom obraðivao njenu macu koja se kupala u sokovima, posebnu pažnju posveæujući toliko laganom nadraživanju klitorisa da je nekoliko puta zadrhtala moleći me da radim brže to što radim. Naravno da je nisam poslušao. Samo sam joj zavukao prst i pritisnuo G – tačku. Svršila je istog momenta grčeći se toliko da sam osetio kako mi njeni vaginalni mišići stiskaju prst.

Čim se osvestila, okrenula se u uzjahala me. Spustila se na moj kurac lagano, milimetar po milimetar, uz dug uzdah kada ga je osetila celog. I počela da vrti. Mešala je tako jako da sam na trenutke pomislio da će da mi otkine kitu.

Uspravio sam se i zgrabio je za guzove, meseći ih u ritmu njenog jahanja. Usnama i jezikom lovio sam njene bradavice, na šta je i ona počela da stiska sise nameštajući mi ih pred usta. Sledećeg trena spustio sam svoj kažiprst u procep izmeðu njenih lopti i počeo da joj trljam predeo oko anusa. Pošto se nije usprotivila tome, iznenada sam joj zavukao kažiprst do prvog zgloba. Čini mi se da je doživela trenutni orgazam; zastala je, zagrlila me i ugrizla za rame zarivajući mi nokte u leða. Grčevi su bili toliko snažni da sam i ja jeknuo od bola. Nisam joj dozvolio da predahne, prevalio sam je pod sebe. Nežno sam joj grickao bradavice ovaj put ja vrteći svojim kukovima u krug i istovremeno je probadajući kratkim trzajima, dok je ona mešala u ekstazi na usponu ka novom vrhuncu. Osetio sam da i meni dolazi. Zastao sam tek toliko da joj dignem noge na moje laktove. Nakon što sam se uverio da položaj za nju nije predubok, počeo sam da hvatam zalet. Njeni nokti parali su moja leða a uzdasi su se polako pojačavali u jeku i ciku.

I onda je prasnulo: snažan trzaj, i počeo sam da gruvam kao haubica. Osetio sam njene nokte u mojim guzovima. Grčila se i trzala na svaki moj mlaz uz dug krik zadovoljstva.

Ležali smo zagrljeni, hvatali dah. Glava joj je bila na mojim grudima, mazila mi je stomak.

– I, jel’ se strpljenje isplatilo? – pitao sam je.

– Pa priznajem da sam zamalo odustala od svega da ni danas nisi ništa uradio i samo bih te odbacila kući, ali si u studiju ostavio previše dobar utisak na mene i uspeo da probudiš moju radoznalost. Ali da me toliko napališ sa kockama leda… Mmmm…!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt