Svekrva me nazvala sponzorušom – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me nazvala sponzorušom

Odjurio sam u kuhinju, oslobodio se odeće i uzeo dve kocke leda iz frižidera. Kad sam ušao u sobu, video sam je golu na krevetu kako se mazi po telu. Mesečina je obasjavala skoro celu prostoriju i celoj slici davala poseban šmek.

– Zatvori oči i opusti se. – rekao sam tihim glasom. – Prepusti se onome što ćeš sada osetiti i doživećeš nešto novo i isto toliko lepo. Veruj mi i samo se prepusti.

Trgla se kada sam je dodirnuo ledom, ali sam joj tihim glasom dao do znanja da je sve u redu i uspela je vrlo brzo da se opusti.

– Tako je… Samo uživaj i ništa drugo… – govorio sam tiho.

Prelazio sam joj ledom preko stomaka, butina, blizu mace gde je koža osetljiva na doddir, preko bradavica… Svaki taj pokret lagano sam pratio jezikom, klizeći po njenoj koži naježenoj od leda. Zaustavio sam se na bradavicama koje su ionako čvrste od uzbuðenja, od leda postale još čvršće. Pošto se i led istopio, pozvao sam je da ustane i rekao joj da sedne na ivicu kreveta.

Kleknuo sm pred nju, a ona me je odmah uhvatila za kurac i počela njime da trlja svoju pičkicu. Bila je vrela i podatna u tim trenucima. Bio sam svestan koliko me želi. I ja sam želeo nju. U pauzi izmeðu dva poljupca pitao sam je da li je vredelo sačekati moju kreaciju sa ledom.

– Mmmm… Stvarno luda stvar, nikada se nisam toliko napalila, nabi’ mi ga do jaja, sad hoću samo da svršavam i ništa više! – rekla je tiho i povukla moj ud u sebe.

Nabio sam se silovito, a ona je jeknula i prekrstila noge oko mog struka. Posle samo nekoliko mojh pokreta, doživela je tako snažan orgazam da me je nesvesno ujela za rame toliko jako da sam sve zvezde video. Ali je time odložila i moj orgazam i produžila obostrani užitak.

– Karaj me otpozadi, znam koliko te pali moja guza… (Ženska intuicija?) – rekla je okrećući mi leða. – I slobodno svrši u mene, treba da dobijem za dva dana, hoću da osetim svaki tvoj mlaz!

Uhvatio sam je za kukove a ona ga je namestila na ulaz. Počeo sam silovito da je karam, i u jednom trenutku je šljisnuo po guzi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt