Svekrva me nazvala sponzorušom – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me nazvala sponzorušom

– Mmmm… Šta si čekao do sada pederu, nudim ti se na tacni, a ti ne jebeš tri posto…

– Naravno, ja jebem samo sto posto! – rekao sam i gricnuo je za vrat, hvatajući je za sisu.

Pustio sam je da se okrene. Zgrabila me je za glavu i poljubila tako strasno da sam se usr’o. Na brzinu je skinula tange i sela na sto.

– Daj ga, hoću ga odmah u sebi!

– Ne još , ne ovde. – rekao sam i pao na kolena pred njom.

Znala je šta treba: raširila je noge, zgrabila me za kosu i povukla mi glavu u svoje meðunožje. Klitoris joj je nabubrio kao pupoljak pred otvaranje. Imala je obrijanu cicu sa irokez – frizurom. Bila je vlažna, spremna i željna. Lagano sam prišao jezikom klitorisu i polako, najnežnije moguće sam počeo da ga dodirujem jezikom. Nisam žurio, osećao sam da je lagana igra ono što joj treba da poludi.

Zavukao sam joj prst u macu i lagano joj trljao G – tačku. Tražila je da ubrzam ali je nisam poslušao nego samo pojačao pritisak da bi trenje bilo intenzivnije.

Svršila je tako snažno da sam se uplašio da će sto pod njom da se raspadne. Nisam je pustio da se povrati nego sam nastavio istim tempom dok nije svršila još jednom, a onda sam se uspravio pred njom i poljubio je onako bunovnu od orgazma. Otkopčala mi je pantalone ljubeći me, a onda me je nežno uhvatila za kitu i povela ka stolici. Gurnula me je da sednem i klekla pred mene. Ljubavna batina je stajala čvrsto i ponosno isčekujući sled dogaðaja.

Uzela ga je u ruku, nežno navukla kožicu i onda je počela da timari glavić jezikom. Lagano se spustila do korena pa je uzela u usta prvo jedno jaje pa drugo, poigravajuči se sa njima.

Videlo se po njenom pogledu i posvećenosti da je majstor u oralnom seksu. Lagano se vratila jezikom do vrha i usisala samo glavić. Držala ga je tako u ustima, timarila jezikom i istovremeno snažno sisala. Jeknuo sam od nadolazećeg zadovoljstva, a ona je ubrzala rad jezikom. Eksplodirao sam u njenim ustima, a ona ga nije puštala. Lice joj je odavalo da i ona uživa u svemu, bila je izgubljena u ekstazi.

Dok smo se sreðivali, pogledala me je kao razmaženo dete koje nije dobilo omiljeni slatkiš.

– Tek pada veče, pred nama je kraj smene, moj prazan stan i cela noć. Treba samo da se strpiš do tada. – šapnuo sam joj na uvo, zagrlivši je s leða i prešavši vrhovima prstiju preko čvrstih sisića.

Samo se nasmešila i tiho zastenjala. Kad su stigle kolege iz sledeće smene, pravili smo se blesavi, naravno, i bez mnogo okolišanja krenuli kući. Mojoj, naravno. Ona je vozila golfa, ja sam bio peške. Kad smo seli u auto, umesto menjača uhvatila se za moju kitu. Pogledao sam je. Sevala je očima. Povukla me je za glavu i poljubila i dalje mi šašoljeći muda. Nežno sam je odgurnuo i rekao:

– Ne u kolima, u mom stanu. Što duže čekaš, to je slaðe kad to i dobiješ. Samo se strpi i prati moju igru, nećeš zažaliti.

Nije progovarala, besno je ubacila u brzinu i dodala gas. Dok je vozila, lagano sam joj mazio kolena i unutrašnji deo butina. Da se ne dogodi nešto neplanirano, dok sam otključavao vrata, rekao sam joj da se raskomoti u mojoj sobi dok ja nešto izvadim iz zamrzivača. Objasnio sam joj gde je spavaća soba i rekao joj da me ne čeka obučena. Nekim čudom, poslušala je bez reči.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt