“Muž me uhvatio sa drugim” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž me uhvatio sa drugim”

Nisam smela da priznam muzu da ga varam i da se našao neko bolji, sa dužim (do pupka) jer sam ga se bojala, pa mi je bilo lakse da me on zatekne jer ce me mozda svaler braniti.

Organizovala sam sastanak sa svalerom, dosao je kod mene kuci i odmah krenuli da vodimo ljubav, to kod nas traje inace po par sati tako da sam znala da ce u nekom trenutku naici moj suprug.

Tako se i desilo naisao je nakon sat vremena i zateko me kako lezim na ledjima, a svaler meni izmedju nogu poceo je da vice na mene ali svaler me zastitio i muz je pobegao, a onda sam ja skupila svoje stvari i otisla kod svalera da zivim.

BONUS ISPOVEST:

 

ON ME JE PRETVORIO U PRAVU DROLJU! Majstor je probudio zver u meni

 

Na početku da kažem nešto o sebi, zovem se Lidija, imam 29 godina, radim posao koji volim i u srećnoj sam vezi.

Sa Markom sam 6 godina zajedno, pred brakom smo. Za tih 6 godina ga nisam prevarila, jer seks nam je odličan. I posle toliko vremena smo isto zaljubljeni kao na početku veze. Ovih dana sam jako napaljena, stalno smišljam nešto novo što bi on i ja mogli da isprobamo. Obično ujutru pre nego što odemo na posao imamo seks, ali tog jutra on je žurio jer je imao bitan sastanak, tako da smo ostavili kad se vrati sa posla.

Marko me je zvao sa posla da me obavesti da je konačno zvao majstora da popravi slavinu u kuhinji, i da budem u stanu u slučaju da dođe danas. Otišla sam da se istuširam i da se izdepiliram, kako bih spremna dočekala Marka. On voli kad mi je pičkica skroz glatka, ili da napravim neku frizuricu, tipa neku liniju ili slično…Želela sam da ga dočekam u nekom seksi izdanju, jako ga pali izazovan veš.

U glavi sklapam kombinacije odlučujem se za crno-crveni korset u kome su mi grudi jako velike, prekriva mi samo bradavice, grudi mi kipe na sve strane, crne čipkaste tangice i neizbezni halteri, crvene cipele sa visokom štiklom odlično bi mi se uklapale . Razne perverzije mi naviru… Jedva čekam da dođe da me vidi u tom kurvinskom izdanju i da se pojebemo već na vratima. Pičkica mi sve više vlaži. Počinjem da se mazim pod tušem, zamišljajući njegov nabrekli kurac i kako me jebe po celom stanu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt