On ima 40, ja 20 godina, i mislim da me iskorištava – Ispovesti
Ispovesti

On ima 40, ja 20 godina, i mislim da me iskorištava

Muškarac sa kojim sam u vezi već skoro dvije godine postao je otac po četvrti put. Na žalost ne sa mnom, već sa svojom još uvijek suprugom. On ima 40 godina, a ja samo 20 i ponekad mislim da me samo iskorištava i da se nikada neće rastati i mene oženiti.

Nakon ovoga bila sam baš razočarana. Zbog toga sam mu rekla da želim da s odmah razvede i da mene oženi ili on i ja više ne postojimo jedno za drugo. On mi je tada rekao da to nije problem i da će se to desiti vrlo skoro.

Zamolio me da se strpim do proljeća da se barem žena sa kojom je još vuijek u braku ne oporavi od carskog reza. Kaže imala jako težak porod i ne bi bilo uredu da je u takvim okolnostima ostavi. Realno je u pravu, ono ako sam mogla čekati dvije godine mogu sačekati i još par mjeseci, mlada sam, život je pred nama.

Kako sam sretna uz njega, kada mislim da sam ga izgubila on tako lijepo razgovara sa mnom. Baš sam sretna, jedva čekam proljeće i da konačno kroz grad prođemo zajedno, bez da se krijemo po vikendicama i hotelskim sobama. Počela sam da odborjavam.

BONUS ISPOVEST:

 

NABIJ GA POLAKO! Moja devojčica nevinog pogleda uzdisala je kao da će joj malena eksplodirati: Trljala je moje tečnosti svuda po telu!

 

Svako ima nešto u sebi ili na sebi što ga posebno krasi, a što se tiče Nevene, o kojoj ću vam sada pisati, ona je bila nekako više nego posebna. Bar te večeri.

Inače, do tog trenutka nije mi nešto previše privlačila pažnju, kao nekim mojim prijateljima, ali bilo je vidno da tako nije što se nje tiče. Uvek bi mi se osmehnula kada bi me ugledala, a ond kada bih seo u naš omiljeni kafić, mogao sam da primetim kako se uopšte ni ona sama ne trudi da sakrije njene poglede.

Obično je nakon posla, radila je u jednom CD šopu, svraćala sa najboljim prijateljicama u kafić, koji je inače držao jedan moj dobar prijatelj, pa sam i ja često svraćao tamo nakon posla. Obično bi to bilo uveče. Sa njom sam se upoznao nekih par meseci ranije, upravo preko gazde kafića, ali na tome je ostalo, sve do prošlog vikenda. Nevena, ili Nena, kako god, pojavila se istog trenutka sa prijateljicama na vratima kafića kada sam i ja ulazio.

Ortak i ja smo ih propustili da uđu pre nas, kao pravi kavaljeri, a ona se opet osmehnula. Zatim se i okrenula ka meni nakon što je napravila par koraka. Peđa, ortak, to nije mogao da ne primeti.

– Znaš šta? – obratio mi se kroz osmeh.- Ova mala se ne predaje… Što je ne opališ već jednom?

– To ni ja ne znam – osmehnuo sam se, a zatim smo se smestili za šankom.

I tada sam imao osećaj kao da me doziva. Okrenuo bih se ka njoj, a ona je već gledala ka meni. Priznajem, lep osećaj. Možda je to razlog što je još uvek nisam kresnuo. Znao sam da joj se dopadam, ali mi se ta igra između nas dvoje strasno svidjala. Ta neizvesnost, ta strast koja se mogla osetiti na kilometar me je samo viŠe uzbuĐivala, palila… kao da smo se pripremali za nešto posebno.

A i Nena se nije predavala. Osećao sam njene ljubavne strelice svuda po meni. U jednom trenutku sam se okrenuo ka njoj, osmehnuo sam se i nazdravio joj. Kako su joj samo oči zablistale, a nagrađen sam poljupcem koji je bio poslat u mom pravcu i širokim osmehom. Slatka je, ima nešto posebno, nešto što me privlači kod nje. Te večeri je bila preslatka. Nešto duža smeđa kosa, razdeljak iznad njenog desnog oka, a šnalica sa leve strane. Krupne, crne okice, nešto prćastiji nosić i pune, senzualne usne. Imala je na sebi crnu majicu sa belim natpisom “I rock really hard!”, čak mi je i to bilo veoma sexy. Dole je nosila teksas minić, koji joj je strašno lepo stajao.

Primetili su se pogledi po njoj kada je prošla do toaleta. Rešio sam da je ovog puta ne ispustim. Negde oko pola dvanaest smo već bili u njenom stanu u blizini samog kafića. Nismo bili pijani, možda smo popili po dva piva, ali je ta napaljenost kod nas previše dugo trajala da bi se i dalje razvlačili. Bilo je jasno da ćemo te večeri da završimo u nečijem krevetu, njenom ili mom, to nam je bilo svejedno. Odlučili smo se za malo bližu varijantu. Čini mi se da smo se pohvatali još u njenom ulazu, a nastavili u stanu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt