Vidio sam mamu i komšiju zajedno – Ispovesti
Ispovesti

Vidio sam mamu i komšiju zajedno

Prije 3 dana sam zatekao mamu sa našim prvim komšijom dok je tata bio na poslu. Imam 14 godina i baš mi teško palo to što sam vidio.

Istog trena sam pozvao tatu i uplakan mu sve ispričao. Rekao mi je da se ne brinem i da ćemo o svemu razgovarati kada on dođe sa posla. Kada je došao uveo me u svoju sobu i rekao da nije lijepo lagati i da ću drugi puta biti kažnjen batinama ukoliko izreknem bilo kakvu laž. Rekao sam mu da ne lažem i da sam mamu i komšiju vidio svojim očima, a on mi je tada “opalio” šamar i rekao da ne smijem tako ružno pričati za mamu i da je ona poštena žena.

Otjerao me u moju subu i bio sam u kazni cijeli dan. Osjećam se grozno, zašto mi ne vjeruje, to što sam dijete ne znači da moja riječ ne vrijedi.

BONUS ISPOVEST:

 

STVORENA ZA “ONE” STVARI! Imala je talenat da me natera da cvilim od zadovoljstva!

 

Kad sam počeo da je jebem, nisam bio nešto naložen na nju. Ustvari ona je mene prva startovala, Otišli smo na piće i onda bla bla… ima dečka, mali je ko i ona napaljeni bilder , nema nikad vremena za nju samo pumpa u teretani. A nju pumpa baš kad mora. Al eto ona njega baš voli i dugo je sa njim …… Ma samo ti njega voli , malena. To je super.

Nešto mi bilo smor da je slušam, pogotovo da joj budem neka ispomoć za ostavljanje dečka kojeg voli a ustvari hoće da ga napusti.

Krenuo sam autom prema njenom stanu, i nisam imao nameru da je startujem i gubim vreme na patetiku i ubeđivanje da sam ja onaj pravi i da treba da mi da pičke što pre .

U tom trenutku mi je trebala kokoška koja će mi poduvati kurac u kolima, pa na spavanje.

Parkirao sam se pred njenu zgradu pomazio je po kosi i rekao : Vidimo se pile.

Ona je na to prišla i na uvo mi šapnula : Zar nećeš pokazati šta imaš za mene?

Dok sam ga vadio iz pantalona kurac mi je bubrio ko nikad (ne znam što).

Pomislio sam : Bravo droljice mala postigla si pogodak u zadnjoj sekundi.

Neću morati da drkam kad dođem kući. Super!

Odmah ga je strpala u usta i počela sa ručno usnim radom. Dobro ga je ubalavila što je najavljivalo dobar felacio.

Ali to nije jedini plus u dudlanju kod ove male spermuše. Ona je jako zgodna fit pička , bez jedne mane. Lepa u licu tvrde sise trćava tvrda guza, glatka obrijana pička obrijan čmar nigde ni jedne dlačice, zategnut stomak . Sve na mestu ali sve umanjeno. Što je najbolje i usta su joj mala, pa mora mnogo da zine kad mi puši. To daje dodatni ugođaj jer kurac izgleda duplo veći .

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt