Ja i muž smo bili na moru – Ispovesti
Ispovesti

Ja i muž smo bili na moru

Bila sam sa mužem na moru i jedan Srbin me je potpuno šokirao… Ja sam Albanka i imam 28 god. Udala sam se kad sam imala 25 god i mnogo sam sretna sa moj muz, inace on je stariji ima 43 god.

Svako ljeto mi idemo na more u Ulcinj al ovo sta se meni desilo ovu godinu sa jednim srbinom, nikad necu da zaboravim.

Dok sam plivala u more i dok muz se suncao osjetila sam da pozadi meni stoji jedan momak sa tjelo na builder.

Okrenula sam se i samo mi je rekao izvini gospođo. Takvo nesto nikad nisam videla ni kod moji muskarac ni kod neki drugi Albanac.

Nisam znala sta da radim, ali oko 23 casova dala sam muzu ljek za spavanje i ocekivala sam da mi dodje Srbin. Bila sam u spavacicu samo kad sam videla da je on usao u moju sobu. Nezaboravno.

BONUS ISPOVEST:

 

OSEĆALA SAM SE ZADOVOLJENO JER SAM U SEBI OSETILA OGROMNU BANANU: Olizao je sve pa ponovo raspršio mlaz po mojoj pozadini

 

Imala sam jako male grudi pre nekoliko godina, ali sam ugradila silikone. Pre 7 meseci sam se se razvela od muža zbog njegove prevare. Nakon razvoda meni je ostao restoran i kuća, a njemu sve ostalo što smo imali. Najvažnije je da su deca ostala kod mene. Nakon razvoda nisam imala seks puna 4 meseca. Iako sam malo starija, bila sam jako aktivna, a pogotovo željna seksa. Nisam znala šta da radim. Nisam želela to sa bilo kim to da uradim, a seks mi je bio baš baš potreban.

Najviše mi je trebao seks da prebrodim krizu oko razvoda. Probala sam u diskoteci da nađem nekog jebača. Jedno večeodlučim da izađem u diskoteku sa svojom najboljom prijateljicom koja je bila udata, ali je pristala da ide sa mnom. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih. Ipak mnogi momci su mi prilazili čak i maloletnici, ali od mene nisu mogli ništa da dobiju osim poljupca.

Kontala sam da ću te večeri naći nekog ko će me zadovoljiti, ali mi se niko nije svideo.Svi koji su mi se sviđali bili su tu sa svojim devojkama. Otišla sam kući oko 2 sata posle ponoći. Kad sam došla kući, odmah sam legla da spavam. Ujutru sam razmišljala što nisam nikog pokupila, barem samo da se rešim muka, da se osećam zadovljnom. Odlučila sam, prvi muškarac koji naiđe će me jebati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt