Moj očuh je jako bogat – Ispovesti
Ispovesti

Moj očuh je jako bogat

Mama se preudala kada sam imala 7 godina. Moj očuh je vrlo bogat čovjek i ima svoju firmu sa preko 200 uposlenih ljudi. Kada sam napunila 18, odmah sam počela raditi kod njega iako još uvijek idem u srednju školu. Radim na “održavanju” ureda, što bi značilo-čistačica.

Meni to odgovara, uz školu radim samo 4 sata dnevno tako da imam vremena za sve i sve je bilo OK. Međutim, ni sama nisam očekivala da će nastati tolike reakcije zbog moga posla, zaposlenicima u uredu nije jasno kako jedna gazdina kći, bez obzira što nisam rođena, radi tako nešto. Otac jedne cure iz razreda radi za nas i prenio joj je vijest, koju je ona proširila po školi i sad mi se podsmjehuju.

A mene briga, svoj džeparac pošteno zaradim. I moji roditelji su u početku zasukali rukave da bi danas imali to što imaju. Ja sam prva koja ne bih pristala da me otac zaposli preko veze ako nisam kvalificirana za posao.

BONUS ISPOVEST:

RAZVALJIVAO SAM KOMŠINICU DOK JOJ JE MUŽ SPAVAO: Oduševljena je bila mojom povećom alatkom

 

Ja sam Vuk imam sad 35 godina 193cm i oko 120kg i uvek sam bio u fazonu izlasci i ostalo, dosta žena sam promenio što će reći da imam nekog iskustva.

Nisam od onih što imaju tipove jednostavno ili me loži ili ne. Mada moram reći da sam oženjen i imam 3 dece. Žena mi je lepa i moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pričam naj o sebi ali bog me je podario povećom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko centimetra i koja širina znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. Živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana živi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jel je jedno 20 godina starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

Međutim kreće korona i svi ko u zatvoru počne komšiluk jeli da se druži, roštilji, čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče posteno popili muški iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muž je klasičan alkos od jutra do sutra što nas narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nešto vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mlađe od nje. Pogledam zglobove na nogama tanki i lepi nisu naduli i znate kao kod starijih zena. Taman ten crne kose odlično zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt