“Hteo sam da zaprosim devojku lakog morala, uništila me” – Ispovesti
Ispovesti

“Hteo sam da zaprosim devojku lakog morala, uništila me”

Hteo sam da zaprosim devojku lakog morala, uništila me! Prošli vikend sam planirao zaprositi devojku. Bio sam već sve isplanirao i sredio, dogovorio se s njom da izađemo na večeru, dogovorio se s kuvarom da stavi prsten u kolač, sredio sa sviračima da počnu svirati našu pesmu u pozadini kad dođe desert.

Pošto sam bio jako nervozan zbog cele situacije otišao sam od kuće sat ranije da prošetam i da se malo smirim. I tako šetam obližnjim parkom i vidim nju kako se grli i ljubi s drugim. Samo sam joj poslao poruku da je vidim.

Koliko god sam sad tužan i razočaran toliko mi je i drago, jer sam saznao kakva je,i da ne želim bit s takvom osobom da gradim život. Nekada ti ne planirane stvari isplaniraju sudbinu.

BONUS:

Nažalost, malo je onih frajera koji imaju muda priznati koliko ste im se svidjeli!

Postaje bespomoćan

Muškarci imaju potrebu osjećati se potrebnima, a kad se zaljube, izmišljaju načine kako bi vam pomogli. Ponudit će se da vam opere auto i odveze ga na servis i slično. Da, to je više praktično nego romantično, ali njegovi osjećaji su pravi.

Sretan je kad provodite vrijeme zajedno

Kad se muškarac potpuno predaje vremenu koje provodi s vama, zadovoljan je i kad ne radite apsolutno ništa nego ste jednostavno skupa. Zato je dobar znak kad se počnete češće viđati čak i ako nemate neke posebne planove.

Stvari ga podsjećaju na vas

Ako vam šalje šaljive linkove ili vam kaže da je u izlogu vidio nešto što bi vam se sigurno svidjelo, to dokazuje da ste mu konstantno u mislima… i postajete dio njegova svijeta.

Daje vam slatki nadimak

Dečki koriste nježnu terminologiju samo kada im postane ugodno biti ranjivima u vašoj blizini. Imate ga, definitivno!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt