“Prije 10 godina muž me prevario, sa konobaricom” – Ispovesti
Ispovesti

“Prije 10 godina muž me prevario, sa konobaricom”

“Prije 10 godina muž me prevario, sa konobaricom, ja tad 21 godina, trudna, jedno dijete od 2 godine i ta djevojka me zvala, poslala mi slike gdje je sa mojim mužem i ja tad stvarno napravim haos, ali oprostim zbog djece, i jer sam voljela svog muža.

Danas nakon 10 godina ja sam se osvetila, prevarila sam muža sa mužem od te djevojke.

Nazvala je, poslala joj slike, rekla joj da se u životu sve vraća. Nisam joj prijetila kao ona meni tad, da će podizati moju djecu… a mužu sam papire za razvod mirno predala…on i dalje ne zna zašto….”

BONUS ISPOVEST:

Nakon 3 godine veze i 5 godina braka prije par dana sam prevario moju suprugu, prvi put i to u najgorem trenutku. Nikada nisam mislio da će to da se desi, ali … desilo se.

Njena prijateljica mi se otvoreno nabacuje već godinama. Inače ta prijateljica i ja svakodnevno putujemo zajedno na posao jer radimo u istom gradu. Moja supruga je prije mjesec dana operisala cistu na jajniku i doktor joj je strogo zabranio bilo kakav inti.mni odnos.

Imam 29 godina i svaki dan sam bio sve nap.aljeniji… ljeto, ta prijateljica koja je zaista zgodna i lijepa žena i prije 4 dana sam jednostavno popustio i imao sam od.nos sa supruginom prijateljicom u jednoj šumici pored puta. Čim sam to uradio, čim sam “uzvujao pantalone” savjest me počela peći. Vjerujte da dvije noći nisam oka sklopio. Toliko mi je bilo muka što sam to uradio da sam na kraju juče mojoj supruzi sve priznao i ispričao u detalje.

Rekao sam joj da se to prvi puta u životu desilo i da sigurno više nikada neće, a ona mi je tada samo rekla: TI ZNAŠ U KAKVOM SAM JA ZDRAVSTVENOM STANJU… bila je to rečenica više upitnog karaktera. Spakovala je kofer i otišla svojima.

Uporno pokušavam da je dobijem, ali blokiran sam sa svih strana, jednostavno ne želi da me ikako čuje. Mnogo mi je sada teško, ne shvatam zašto se toliko naljutila, priznao sam joj sve, bio iskren, ISKRENO SE POKAJAO i rekao da nikada više neću…

Izgleda mi kao da je jedva čekala da se nešto slično desi i da me napusti, kroz glavu mi prolazi mnogo toga, šta ako i ona ima nekoga sa strane? Možda sam ja samo na kraju samo njena žrtva?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt