Čitala sam mu poruke na mobitelu – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Čitala sam mu poruke na mobitelu

Videla sam da svi prilaze i pozdravljaju se tu za njihov sto, i primetila sam šta rade, celo vreme su obrtali ture za pola kluba, i posebno za sto za kojim su sedeli ti Crnogorci i ta ekipa, a ovi su im vraćali ture, decko je delovao dosta starije i ozbiljnije, ali opet nekako „sladak“. U tome smo se polako drugarice i ja opustile uz piće i počele da igramo i đuskamo oko stola, a ja sam se njemi priblizila leđa o leđa. I u jednom trenutku sam mu se naslonila na rame i zatražila mu upaljač gledajući ga pravo u oči, a on bez i jedne reči i bez i jednog pogleda uzeo je upaljač i pripalio mi cigaretu.

Kad sam posla da mu se zahvalim pogledao me je pravo u oči i namignuo mi na šta sam mu ja uzvratila osmehom dok su mi kolena klecala od njegovog pogleda, pogled mu je bio tako prodoran i direktan a opet po malo umiljat i maglovit. On se okrenuo svojoj ekipi ja svojim drugaricama i mislim da je reakcija bila ista, njegovo društvo ga je ohrabrivalo i gurkalo a mene su prijateljice sasekle očima i namigivale. Pošla sam da se okrenem da vidim jos malo kakve su reakcije kod njega. I kako sam okrenula glavu on je stajao iza mene i gledao me, okrenula sam se prema njemu i počeli smo neku neobaveznu priču, svi oni su prišli za naš sto, naravno uz turu pića i još neku turu pića koja je stigla tako od nekih drugih ekipa koje su sedele svuda oko nas.

Pričali smo onako neke gluposti kao i uvek kako kreću ta upoznavanja. Gledala sam ga bio je jako lepo obučen, što sam kod muskarca uvek i cenila, primetila sam isto tako da je pušio Marlboro što je tada bilo malo čudno za studenta, skupocen sat na ruci i mnogo manjih detalja koji se nisu uklapali u opis studenta, ali u toku cele priče on me je stalno gledao direktno u oči, dok ih nije i prokomentarisao uz reči „znaš li da imaš stvarno prelepe oči“

Na to sam se ja nasmesila kao neka glupačica, telo mi je podrhtavalo osećala sam da mi grudi bujaju a tekst mi je nestajao, sve više sam se samo smeškala i igrala sa kosom nego što sam pričala. I u jednom trenutku se odvazio, povukao je dim cigarete uzeo gutljaj pića, i predložio da malo izađemo iz gužve i da prošetamo nasamo. Na šta sam ja kao iz topa pristala, jer sam se već osećala ošamućeno od pića i samo sam želela na svez vazduh.

Ja sam se javila mojim prijateljicama, a on svojoj ekipi i navukli smo na sebe kapute i izašli napolje, dok smo izlazili napolje ja sam išla ispred njega i namerno sam vrdala po malo guzom i zabacivala svoju kosu ispred sebe, i ako se nisam bavila nekim sportovima redovna sam bila u teretani i bila sam zadovoljna svojim telom, guza lepo oblikovana, lepe noge, grudi jedre i zategnute imala sam odlično telo. Prosto sam osećala njegov pogled na sebi od pozadi, izašli smo ispred kluba i stajali i pričali dok me je on uporno pitao gde bi mogli sad a ja sam mu odgovarala kako mi je svejedno a u glavi mi se već motalo kako smo sami negde u stanu. U priči iz njegovog naglaska koji se ni malo nije trudio da sakrije videla sam da je Bosanac. I onda je predlozio da se provozamo pa cemo videti gde bi mogli da sednemo da popričamo. Začudilo me je malo to da je predlozio vožnju, jer od jednog studenta u to vreme se moglo očekivati samo da se prošetaš do autobuske i sačekaš bus ili ako je malo imućniji da pozove taksi.

Išli smo prema parkingu i prvo sto mi je upalo u oči je tada NOV NOVCAT DŽIP bio je neke japanske marke, bosanskih tablica. PriŠao je otvorio mi vrata, seli smo unutra a moja čvrsta guza se smestila u hladno ali prijatno i udobno kožno sedište, dok je on obišao oko auta ja sam razgledala, auto je bio potpuno nov, još je imao onaj miris novog auta. Upalio ga je i krenuli smo ja sam ga gledala kao svetsko čudo, jedan student koji uopšte ne upada u oči da ima ovako nešto, u to vreme su to vozali samo gangsteri, to me je možda po malo i uplašilo ali sam se osećala fantastično, mada nisam spoznoruša mnogo mi je to prijalo. Krenuli smo da se vozamo po gradu dok su se žuta svetla ulične rasvete prelamala po šofersajbi i haubi ja sam uživala opijena toplotom grejanja, pošto je napolju bilo ispod nule.

Opet sam osetila njegov pogled na meni koji nikako nisam mogla da uhvatim gledao me je stalno ali veoma diskretno i kulturno, od svog tog uzivanja nisam ni primetila da se moja suknja povukla previše gore i da je čipka na mojim čarapama njemu na „izvoli te“. Samo sam je diskretno povukla, a on se kao pravi džentlmen pravio da ništa ne vidi, osećala sam se kao droljica koja samo sto mu nije rekla pojebi me.

Odveo me je u jedan miran kafic izvan centra i seli smo da popričamo, to me je jako iznenadilo, pomislila sam kako će me odvući i potucati negde na brzinu u mraku. Pričali smo o svemu bio je par godina mladji od mene, bio je brucos na faksu, ja sam pokusavala da izvucem nesto o njegovom poreklu ali nije islo, bio je kao zakljucan na tu temu, bio je jako fin i prijatan uživala sam u razgovoru sa njim i polako sam mu se pribiližila. I onako pripit prišao mi je uneo se u lice i u nekoj priči sam samo osetila njegove usne na mojim, TAKO DOBRO SE LJUBIO DA JE TO NEOPISIVO, osetila sam njegovu ruku na mom kolenu, usne su mu bile prelepe, nešto je bilo u njegovom pogledu i osmehu sto me je opijalo, predala sam mu se potpuno u tom kafiću koji je već bio polu prazan. Predložio je da krenemo negde gde ćemo biti sami, na šta sam ja pristala. Seli smo u auto i krenuli u pravcu Petrovaradina, pomislila sam da idemo na Frusku goru ali… Usli smo u stan i na moje zaprepašćenje bio je to trosoban stan potpuno namešten. Rekao mi je da se raskomotim pored televizora dok on ode u kupatilo. Znala sam da je to ono sto sam osećala kad sam pošla u izlazak. Prišao mi je, seo pored mene, stavio ruku u moju kosu i počeo ponovo da me ljubi… ja sam se gubila, dok je njegov jezik divljao po mojim ustima.

Osetila sam njegovu ruku na mojim grudima, dok mu je druga ruka polako ulazila pod moju suknju, ja sam se izbezumila hvatala sam ga za kurac i mazila osećala sam kako postaje čvrst, skinuo mi je majicu i podigao suknju, raskopčala sam mu polako pantalone i kaiš i izvadila njegovu batinu koja je vec pulsirala u mojoj ruci, polako sam počela da spuštam moje usne preko njegovog vrata i grudi sve niže i niže. Stavila sam njegov kurac u usta, nije bio preterano veliki, imao je sasvim lepu i normalnu veličinu, polako sam se poljubila sa njim i počela da ga ližem i stavljam skoro celog u usta, imala sam prakse u tome tako da sam znala kako se to radi, on me je uhvatio za kosu i nabijao na njega dok je uzdisao i govorio mi “ ohhhhh kako to lepo radis, tako si dobra uživam u ovome“. Što je meni dalo još više želje da to radim i da mu udovoljim, obuzela me je neverovatna želja, uvlačila sam ga skoro celog u usta lizala ga dok sam ga rukom mazila po jajima i spustala se na njih lizala ih i grickala, osetila sam da svršava, uhvatio me je za kosu i nabijao i onda je sasvim usporio i lagano sam osećala kako njegova sperma puni moja usta, bilo je jako mnogo. Kao da dugo nije imao seks, usta su mi se punila sve više i više, kad sam ga izvadila posla sam da ustanem a on je rekao progutaj to, sva iznenadjena nisam znala sta da uradim ni kako da postupim stegla sam stomak i progutala to PO PRVI PUT U SVOM ZIVOTU, kad sam otvorila usta on me je nastavio ljubiti bez ikakvog gađenja ili ičega, mazio me je i dirao pičkicu dok smo se ljubili, a meni je kroz glavu počelo da prolazi šta ja to radim.

Nikad pre u životu nisam otišla u krevet sa nekim tako na prvu, u tom razmišljanju dok smo sedeli na trosedu i mazili se osetila sam njegove prste u mojoj pičkici i ja sam pod mojom rukom osećala da se njegova kurčina ponovo sprema za akciju, podigao me je onako raskopčanu i podignute suknjice i odneo u spavaću sobu, krevet je tamo već čekao raspremljen. Polako me je spustio u krevet i legao na mene, osećala sam da mi je pomalo neugodno jer je bio krupan dečko, nekih 190 i nekih 90 kilograma po mojoj proceni. Počeo je da me liže i ljubi svuda po telu svlačio me je lagano i sa pažnjom kao u filmovima bio je jako nežan i prijatan, ljubio me je po grudima i nežno i lagano ih grickao, i počeo je da ide sve niže i niže, uhvatio je moje gaćice zubima i povukao ih dole, ja sam se malo podigla i gaćice su samo sletele niz moje noge, ostala sam samo u svilenim čarapama i halterima, spustio medju moje noge i tada je počelo blazenstvo. Radio je to neopisivo dobro, osećala sam se kao na sedmom nebu, lagano je obrađivao jezikom moj klitoris dok je usminama moje pičkice kružio prstima i po malo ulazio u moju vlažnu pičkicu iz koje su sokovi tekli kao reka, videla sam da uživa u tome i da sisa svaku kap mojih sokova koji su sipali iz mene, osetila sam tu lepu jezu uz kicmu i osetila sam da cu da svršim, uzdisala sam i čupala ga za kosu dahtala kao luda grlila ga nogama i stezala oko vrata.

I taman u tom trenutku kad sam osećala da ću da svršim, izvio se iznad mene prišao mi i počeo da me ljubi sa ukusom moje pičkice i mojih sokova na njegovim usnama, tačno sam mogla da osetim moju pičkicu, dok mi se u glavi vrtilo od želje da uđe u nju, tako sam ga želela da sam ludila grebala sam ga po leđima i ostavljala mu krvave tragove, osetila sam da rukom ga je namestio, počeo je polako da ga stavlja i tako je par puta ga stavio samo po malo, a onda ga je jako nabio u mene i počeo je od jednom do kraja da ga zabija u mene u ritmu odmah sam svrsila posle onakve predigre. Uzivala sam, ludacki sam ga ljubila i rukama sam letela po njegovom telu, dok me je on nabijao. Tako mi je prijalo da sam ludela, želela sam da nikad ne prestane, nabijao me do kraja, počela sam da osećam da me po malo i boli, uzdisala sam, bacala se levo desno po krevetu dok me je on mirno drzao za leđa i nabijao sve jače i jače sve brže i brže, svršila sam jos jedom od naleta njegovog kurca koji kao da mi je udarao u matericu koliko ga je nabijao, vrištala sam i stenjala kao da me tuče.

U njegovim očima moglo se videti zadovoljstvo, a onda me je odjednom okrenuo i počeo nabijati od pozadi, namestila sam se da ga što bolje osetim kao prava drolja željna kurca, a i bila sam željna par meseci pre toga nisam imala seks, nabijao me je i navlačio na svoj kurac dok me stezao za kukove, a palcem je masirao moj čmar, mislila sam da ću umreti od slatkog bola koji sam osećala, stezala sam jastuk i glavu nabijala u njega od miline.

Vrištala sam i stenjala kao kakva kučka, osetila sam da je na vrhu, samo me je okrenuo i opkoračio me, i stavio mi kurac u usta, bez i jedne reči, znala sam šta želi i šta hoće, uzela sam ga na jezik u usta i počela da sisam, njegova sperma mi je počela puniti usta, držao me za glavu i lagano me navlačio na kurac i ludacki sipao seme u moja usta, ostavio je kurac unutra tako da sam ja morala to progutati, svalio se kraj mene i ljubio me dok mazio po pičkici i razmazivao moje sokove svuda po telu, osećala sam se prljavo i jeftino a ipak zadovoljno i srećno. On je bio zadovoljan i nasmešen uživao je u meni do kraja.

Tu smo se još malo mazili i zaspali oboje, mene je probudila vibracija na telefonu, tražile su me drugarice, pogledala sam njega, spavao je kao beba, tiho sam se obukla i izvukla iz njegovog stana, pozvala taksi i otišla kući. Od tada se više nikad nismo ni videli ni čuli….

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt