“Ovo ljetovanje mi je bilo nezaboravno” – Ispovesti
Ispovesti

“Ovo ljetovanje mi je bilo nezaboravno”

Doslo je leto,pregovori za odlazak na more uveliko traju.Na more treba da krenemo ja, zena i klinac i moji tast i tasta. Tasta je bila zena od 40 god.Kako sam se mlad ozenio, a i ona mlada udala i dobila dete bila je starija od mene 15 god.

Prvi put kad sam je video ona stvar je počela da mi eksplodira. Srednje visine, lepih gru.di dobra 4, ali ono sto je bilo savrseno na njoj bila je njena zad.njica. Nekoliko dana pred polazak na more, zeni iskrsnu nesto na poslu i morala je da ostane jos kuci,pa da dodje sa klincom tek 2 dana posle ugovorenog polaska.

Kako ne bi izgubili smestaj dogovor je pao da ja i tasta idemo kad je i trebalo, a zena da ne bi dolazila sama sa klincom ostace i tast da dodje sa njima.Cim sam to cuo odmah mi je svasta proslo kroz glavu, ali i tasta je bila vidno srecna.Spakovali smo se i krenuli ja i moja tasta.

Od samog polaska primetio sam da je obukla haljinicu iznad kolena koja je otkrivala njene prelepe butine.Posle dugog putovanja stigli smo i na primorje.Izmoreni od puta dogovorili smo se da se istusiramo i legnemo da odmaramo, taj dan da se ne kupamo.Posle njenog tusiranja odlazim ja i vracajuci se u sobu primeti da me tasta sacekala u gac.icama i bru.su. Rekoh joj nisi jos legla, gledajuci joj pravo u si.e i prelazeci ocima preko celog tela.

Rece mi cekam tebe i nasmeja se. Nesto sam se ukocila od ovolike voznje pa ako bi mogao da me izmasiras bilo bi dobro. Znao sam da je to prilika i rekoh joj sve za moju tastu, a ona samo pogleda ispod oka kroz blagi osmeh. kako sam bio u boxericama, moj alat je napravio lepu izbocinu. Ona leze na ledja,otkopca brus i kaze lakse ti je ovako da ne kidas ruke. Uzeo sam mleko za telo, stao pored kreveta i sipao po njenom lepom telu. Stajajuci ispred njene glave,pohotno je gledala u moj alat Rece mi izmasiraj mi i noge, bas su se ukocile poceo sam da je masiram ledja, ali sam jedva cekao samo da sidjem do zad.njice.

Posle nekoliko minuta presao sam na masazu butina. Osetio sam ubrzano disanje taste koja kao da je bila na sedmom nebu. Lagano sam joj mazio butine spustajuci se sve blize. Mojim priblizavanjem se samo povecavalo uzdisanje na sta mi je rekla ako ti je lakse ti skini i ga.cice.

Podigao sam je, okrenula se i izbacila veliku zadn.jicu ka meni. Jednim potezom sam uleteo u nju, a ona je samo jauknula. Poceo sam da je nab.ijam sto sam jace mogao a ona je samo ste.njala i primala bezobrazno i pohotno. Legli smo jedno pored drugog i gledali se. Rekla je zete o ovome sam oduvek mastala ali mi se sad zelja ispunila, kako si me ra*valio ne mogu da ustanem.

BONUS ISPOVEST:

 

Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove gaće, a on se samo nasmešio na to i nastavio pričati …ne zadugo…

 

Vraćali smo se iz Budve na kraju upravo savršenog letnjeg dana, nebo je već bilo posuto zvezdama i cestom su retko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvišno pričao o proteklom izletu i mestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom telu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom telu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale dugmiće na košulji… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove gaće, a on se samo nasmešio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Budve.

Mazila sam mu topla jaja i kurac kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osjećaj kada mi kurac raste pod rukom, kad osećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova kolena s željom da mu popušim prekrasni kurac.

Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osećala bih svaki put kada se napali. Taj kurac jednostavno bi promenio miris kada bi bio napaljen. Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke.

Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim – velik i tvrd, spreman za ubod.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt