“Saznao sam da je moja devojka lakog morala” – Ispovesti
Ispovesti

“Saznao sam da je moja devojka lakog morala”

Šalje mi drug video s jednog sajta za odr.asle i kaže da je devojka sa snimka ista moja devojka. Prvo sam pomislio da kako samo liče, ali nemoguće da neko baš toliko liči na nekoga, i lice i telo, bukvalno ona.

A onda se okrenula i video sam tetovaže moje devojke. To već nemoguće da samo liči, ipak je ona. Ne znam da li je neko postavio snimak bez njenog znanja i volje ili je i ona to htela. Vidi se na snimku da zna za kameru i da se snima, a što je najgore, video je postavljen dok smo mi već bili u vezi, nije pre nas.

Ne znam kako da joj kažem ovo, plašim se njene reakcije i onoga što ću saznati. Očigledno da je snimak iscureo bez njenog znanja, možda je taj što je postavio saznao da ima dečka… sada već razmišljam da raskinem sa njom, kome treba devojka lakog morala?

BONUS ISPOVEST:

OBOŽAVAO SAM NJENE BRADAVICE: Gladno sam ih hvatao usnama!

Dakle nebitno je ko je ona bila kako smo se upoznali…bitno je da njeni nisu bili kući i da sam prespavao kod nje. Ne, nismo mnogo spavali.

Ujutro su me probudili njeni poljupci. Malo ovlaš usnama, a zatim je njen jezik potonuo u moja usta. Volim tako da se budim. Volim jutarnji seks, uvek sam za njega raspoložen. Ležao sam na leđima, usisavao njen jezik, sisao ga.

Njena je ruka već obrađivala moj penis. Stiskala ga je, navlačila, milovala mi jaja. Nedugo zatim, bio je u njenim ustima, a njena pica na mom licu. Osećao sam kago ga guta, kako ga pohlepono liže od korena do vrha. Osećao sam ukus njene ribice, njenih sokova. Lizao sam joj usmine, sisao klitoris. Još se osećala na sinoćni seks. Njeni su guzovi bili u mojim rukama, grubo sam ih stiskao i razmicao. Lagano prstima pritiskao anus. Uživala je. Ubrzo se uspravila, vešto mi stavila kondom i zajahala me. Bez problema je ušao u nju, sela je do kraja i vrtela kukovima. Hvatao sam joj i mesio dojke koje su poskakivale u ritmu njenih pokreta.

Obožavao sam njene dojke, lepe, prelepe, glatke, nestvarno bele. Izdizao sam se da ih uhvatim usnama. Preuzeo sam inicijativu, oborio sam je i sada sam ja bio na njoj, ali nisam legao preko nje, izdigao sam se i klečao pored nje, stavio njene noge na svoja ramena i počeo divlje da ubadam. Volela je jak, žestok seks. Ništa nije pričala sem „Jebi me, jebi me…“ Kad god bi se sjurio u nju, ono e bi se usled trzaja produžili kao „e e e“, kako kada se deca igraju. Gledao sa sam kako nestajem u njoj, to me pali, ali imao sm još štošta na umu. Spustio sam joj noge na stranu i nastavio tako da je tucam, a onda sam izašao i rekao joj da legne na stomak.

Uradila je tako, pritisnuo sam je svojim telom kao upijačem, namestio ga na ulaz njene ribice i ušao. Nekako mi je u ovom položaju delovala uža, intenzivnije sam osećao njenu rupicu na mom glaviću. Jebao sam je jako, ne brzo, jako. Ona je želela brže, i to mi je govorila, ali nisam je slušao, čuvao sam se. Ljubio sam joj vrat , ušne školjke. A onda kada sam osetio da je skroz mokra, izvadio sam ga i namestio na ulaz njene guze. To već nije želela, Malo sam pritisnuo , ali nije išlo. Rekla je da ne želi, da će je boleti. Umirivao sam je da neće, da ću biti pažljiv. Stegla se, i dalje sam ležao na njoj pokušavajući da prodrem. Nisam ni ja želeo da je boli.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt