Ispovest Ane iz Smedereva (29): Imala sam divlji odnos na prozoru – Ispovesti
Ispovesti

Ispovest Ane iz Smedereva (29): Imala sam divlji odnos na prozoru

Ispovest Ane iz Smedereva (29): Imala sam divlji odnos na prozoru, jer volim kad me gledaju… Bilo je letnje popodne početkom jula. U kući je bio pakao, pa smo spas od tropske vrućine potražili u kafiću u komšiluku. Pili smo ledeni čaj i čitali knjigu. Zna za moj fetiš i da volim da se eksponiram u javnosti, pa je u jednom trenutku počeo da mi prstima prelazi preko teksas šortsa kojeg sam tog jutra obukla. Pažljivo je pipkao predeo oko ribice, prvo polako i slabo, pa sve jače i jače.

To je bilo dovoljno da me napali, ali ne i zadovolji. Posle nekoliko minuta zatražila sam da plati račun i odemo do stana. Još na putu do kuće sam ga grlila i stiskala mu ramena željna da ponovo osetim njegovo telo. Nisam mogla više da izdržim. Bacila sam mu se u u naručje i počela strasno da ga ljubim kada smo ušli u lift. Primetila sam da mu je pe.is tvrd. Htela sam odmah da zaustavim lift i osetim ga u sebi, ali smo nekako izdržali i dovukli se do stana. Ni on nije mogao da izdrži.

Dok sam otključavala vrata, on je skidao majicu i sve što je imao na sebi. Teturali smo se po sobi sve dok nismo došli do prozora. To je bila moja fantazija, na prozoru. Pričali smo o tome i sećam se da je jednom prilikom rekao da nema ništa protiv toga. Presavio me je preko prozora, stavio ruku oko struka, dodirivao bra.avice i pitao da li mi je udobno. Nisam uspela ništa da kažem ili klimnem glavom, a osetila sam nešto tvrdo u meni. Osećaj je bio izvanredan.

Prodirao je u mene o..ozadi i pritiskao me na otvoren prozor. Svaki put kada bi jače penetrirao, ja bih jauknula i stenjala, što ga je dodatno uzbudilo. Nije mi smetila činjenica da neko od prolaznika ili komšija može da nas vidi. Čak naprotiv, bio je to jedan od najboljih sek..alni iskustava, koje sam doživala. Nadam se da ćemo ga uskoro ponoviti.

BONUS:

Frajeri se možda pale na francuske sobarice, ali mi ćemo ‘sliniti’ ako ga vidimo u uniformi!

Žene su izbirljive kad je riječ o muškarcima, pronaći će svakome barem nekoliko mana u rekordnom roku. No, savršenstvo ne postoji (već smo se odavno pomirile s tim) i kad pronađu ono što je najbliže idealu o kojem sanjaju provest će s njim ostatak života. Zanimanje muškarca je vrlo bitna stavka, o izgledu da i ne govorimo. Koliko god žene težile samostalnosti i inzistirale na vlastitoj snazi (zbog koje mogu sve same), u jednom malom kutku njihova bića još čuči želja da upoznaju jakog frajera na kojeg će se moći osloniti u teškim situacijama, njihova princa koji sve zna i sve može uz kojeg će se osjećati zaštićeno i sigurno.

Upravo su muškarci u uniformama sinonim za nekog tko ima tu snagu, a živa je istina da zgodan muškarac izgleda još privlačnije u uniformi. Jednostavno im stoje odlično. Sjetite se samo Richarda Gerea u “Oficiru i džentlmenu” ili Toma Cruisea u “Top Gunu”, a tu su i novije holivudske face – Channing Tatum ima nekoliko uloga u kojima je pokazao koliko je superhot kad je uniformiran, Ryan Phillippe neodoljiv je u “Zastavama naših očeva”, kao i Taylor Kitsch u “Battleshipu”. Policajac, vojnik, časnik, vatrogasac ili pilot svejedno je, uniforma ih čini privlačnijima a ta privlačnost ih uvlači u ženske seksi fantazije. Poredajmo glavne razloge zašto je to tako:

– Muškarac u uniformi zna se brinuti za sebe, a nijedna žena ne želi dečku glumiti majku.

– Oni se znaju urediti, oprati, obrijati i odjenuti. Nije da ostatak muškom svijeta to ne zna, ali konačni rezultat je nekako drugačiji.

– Uniforma ističe najbolje od muške figure.

– Oficir je uvijek džentlmen. Njihove manire su besprijekorne (barem bi tako trebalo biti).

– Muškarac u uniformi ulijeva sigurnost i zrači pouzdanošću, što je apsolutno seksi.

– Kako muškarci u uniformama znaju sve o dužnostima i odgovornosti, za pretpostaviti je da će takav čovjek na vrijeme i bez pogovora iznijeti smeće. Barem u teoriji.

– Ovo vrijedi za vojnike koji su, nažalost, sudjelovali u borbama. Oni nakon povratka s ratišta znaju cijeniti male stvari kao što su izlazak ili zalazak sunca.

– Čovjek u uniformi je netko tko će znati spasiti ženu. On je moderna zamjena za viteza u sjajnom oklopu koji izbavlja djevu iz nevolje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt