Svekrva mi je pravi smor – Page 9 of 13 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

Svršila sam ponovo na njegovom debelom kurcu. Ubrzo mi je i on napunio usta i grlo spermom. Naredili su mi da se obučem i da idem.

Poslušala sam. Držali su me na uzdi. Postala sam njihova kurva.

Muž ništa nije primećivao a takođe ni deca. Sve je na oko bilo normalno i uobičajeno.

Tog istog dana, ali uveče, oko 20 časova, muž mi je otišao na neku poslovnu večeru. Deca su otišla u grad i čim sam ostala sama, telefon je zavonio. Glas sa druge strane žice rekao je:
– Kurvetino, istuširaj se i doteraj. Obuci neki seksi veš, dolazimo da te karamo.

Prvi put sam se pobunila i rekla im da to ne dolazi u obzir u mojoj kući. Veza se prekinula i ja sam znala da će doći.

Na brzinu sam se istuširala i obukla crne haltere i tange, crne visoke štikle i preko prozirnu spavaćicu.

Zvono se oglasilo i ja sam otvorila vrata. Rošavi se kezio sa kamerom, naravno. Dejan isto tako. Ali, pored njih dvojice bila su još dvojica njihovih drugova, vidno pijanih i neurednih. Gurnuli su me u stan i zaključali vrata.

– Gde ti je wc? – upita rošavi. – Tamo će te prvo jebati ovaj crni. Pazi, platili su dobro, ne sme da bude greške. Ako ne budu zadovoljni, najebala si.

Ugurali su me sa njim u wc. Izvadio je kurac iz prljavih farmerki i naredio mi da mu ga sisam. Zinula sam i prljava kurčina je uletela u moja usta. Povraćalo mi se, ali morala sam da radim sve što mi se kaže.

Kada mu se digao, okrenuo me je ka wc-šolji i raširio mi dupe. Zabio je jezik prvo u picu, a potom i u guzu. Počela sam da se palim i da stenjem.

Jezikom je šarao od moje ćelave pičkice do čmara, sve dok nisam počela da se uvijam kao zmija.

Onda mi ga je sjurio u mokru pizdu.

Okrenuo me je ka sebi i nabio mi jezik u usta. Srmdeo je na pivo i cigare, ali morala sam da se ljubim iako mi je bio odvratan. Dok me je balavio, nabijao mi je prste u picu i stezao sise.

Ponovo me je naterao da kleknem i nabio mi ga u usta. Posle dva, tri trzaja vrele sperma mi je zalila usne, oči i obraze. Najzad je svršio, pomislih. Ali to je bio tek početak. Ostao je još jedan.

Izašla sam iz wc-a. Onaj crni je platio i otišao, a ovaj drugi me je gledao nekim ludačkim pogledom. – Vidi, matora – reče rošavi – ovaj voli malo grublje, ali ne boj se. Neće te povrediti. Idi, sredi se. Hoće da te jebe na kuhinjskom stolu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt