Svekrva mi je pravi smor – Page 7 of 13 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

– Slušaj, kučko, vidim da opet nisi obrijala picu i guzu. Ovaj put ću ti progledati kroz prste, ali nemoj da ti se to više ponovi. Inače, nisi bila loša. Čujemo se uskoro.

Otišao je, a ja sam ostala zabezeknuta i užasnuta. Nisam mogla da verujem da mi se to događa. Imala sam sreće da niko nije naišao.

Ti klinci stvarno nisu normalni i izgleda da ih se neću tek tako otarasiti.

Međutim ono što me je najviše plašilo bilo je to da sam počela da uživam u tom njihovom iživljavanju i da sam jedva čekala šta će sledeće da urade sa njihovom kurvom tj. sa mnom…

Znali su sve o meni, gde radim, moje brojeve telefona, ko mi je muž, u koju školu mi idu ćerka i sin, s kim se družim itd. Izgleda da su me pratili pre nego što su krenuli u akciju.

Naravno da sam počela redovno da brijem picu i guzu jer sam se bojala da ne pošalju slike i snimke tamo gde su pretili da će ih poslati.

Sutradan oko 11 pre podne mi je stigla poruka na mobilni: Za pola sata dođi na Kalemegdan, čekamo te.

Rekla sam šefu da izlazim i uzela taksi do Kalemegdana, ali nisam uspela da stignem za pola sata. Kasnila sam oko 30 minuta. Na Kališu je bilo lepo. Penzioneri su šetali i uživali u lepom vremenu. Odabrala sam jednu klupu i sela. Gledala sam u šetače ali njih nije bilo.

Posle 15 minuta reših da krenem, ali nova poruka stiže na mobilni: Opet kasniš. Bićeš kažnjena. Vidimo te. Budi tu gde si.

Ubrzo su stigli, rošavi, Deja i još jedan nabildovani ćelavi u trenerci. Rekoše da ustanem i da pođem sa njima.

Malo dalje od te klupe bio je jedan žbun oivičen gustim rastinjem, sa uskim prolazom. Ugurali su me unutra i nađosmo se na maloj čistini oivičenoj žbunjem i drvećem. Niko nije mogao da nas vidi sa šetališta.

– Skidaj se, fufo – reče rošavi.

Poslušala sam ga i skinula sve sa sebe.

– Vidim lepo si se sredila. Sad će ovaj naš drugar da te kara. Platio je 50 evra, tako da nemoj da zabušavaš. Kamera je tu.

Ćelavi je skinuo trenerku, a rošavi naredio da kleknem što sam odmah i učinila.

– Vidiš kako je poslušna. Radi joj šta god hoćeš. Deja neka snima, a ja odoh da čuvam stražu da neko ne krene ovamo dok radite radnju.

Klečala sam kao kuja i čekala. Ćelavi je imao takođe veliki kurac malo zakrivljen ulevo, lepo izbrijana jaja. Osetih kako mi pica vlaži.

Gurnu mi ga u usta i ja počeh da mu ga divlje sisam. Nije dugo izdržao, izvadio ga je i poprskao me po licu. Rošavi se začudi:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt