Svekrva mi je pravi smor – Page 6 of 13 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

Htela sam da mu izvadim kurac iz usta, ali me je uhvatio za glavu i ceo se ispraznio u moje grlo.

Dupe i usta su mi bili puni sperme. Izvukli su kurčeve, a ja sam, onako malaksala, ostala da ležim.

Rošavi uze kameru i reče:

– Naguzi se da snimim kako ti sperma izlazi iz šupka.

Poslušala sam ga. Osećala sam se kao robinja, a što je najgore od svega, nisam uspela da svršim. Pica mi je ostala netaknuta. Kao da su čuli moje misli, rekoše:

– Vidi, matora, dva puta smo te poprskali. Dosta ti je za danas. Bila si dobra. Obuci se i marš kući.

Obukla sam se i krenula. Pička mi je toliko bila vlažna, da sam još u liftu počela da je mazim.

Kroz glavu su mi prolazile slike bestijalne jebačine sa dvojicom klinaca. Svršila sam u sekundi.

Jedno vreme se nisu javljali i nije bilo nikakvih pisama i poruka. Prošlo je skoro dva meseca i taman sam pomislila da ih više nikad neću videti, kad jednog dana, baš u vreme pauze na poslu, pojavi se u mojoj kancelariji rošavi i reče:

– Dođi u ženski wc odmah.

Otrčala sam u paničnom strahu do wc-a bojeći se skandala. Ali, firma je bila prazna, većina radnika je otišla na pauzu. Wc je bio prazan. Uvukao me je u jednu kabinu, otkopčao farmerice i rekao mi da ga pušim. Nabijao ga je besomučno skroz do kraja.

Onda me je podigao, stao iza mene, zadigao mi suknju, pocepao gaćice i nabio ga takvom silinom u moju pičkicu da sam zagrizla usnu kako ne bih vrištala.

Jebao me je silovito i uskoro sam osetila kako ću da svršim. Za trenutak mi se svest pomračila, orgazam kakav odavno nisam osetila tresao mi je celo telo. On je još gurao tog monstruma u moju nakvašenu picu. A onda je odjednom je stao i rekao:

– Idemo sad u tvoju kancelariju.

Digao je farmerice i krenuli smo. U prolazu smo sreli jednu moju koleginicu. Bilo me je malo strah ali, sva sreća, ona ništa nije primetila.

Čim smo ušli u kancelariju, naredio mi je da kleknem. Izvukao je kurčinu još mokru od mojih sokova i nabio mi je u usta. Gutala sam taj veliki komad mesa kao pomahnitala drhteći od straha da neko ne naiđe. Nabijao ga je sve do jaja. Mislila sam da ću se ugušiti.

Onda me je grubo digao za kosu, naslonio licem na radni sto i zabio mi ga dupe, jednim kratkim silovitim trzajem. Gurao ga je kao pomahnitao i ponovo sam svršavala kao luda.

Zatim ga je zvadio iz guze, naterao me da kleknem i nabio mi ga ponovo u usta. Brzo je svršio, a ja sam ponovo sve progutala. Nije mi dozvolio da ga izvadim.

Obukao se i rekao:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt